Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [14/01/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [14/01/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [14/01/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [14/01/21].

Κριός

Η φαντασία σου μπορεί να συμβάλλει σε κάποιες αλλαγές που αφορούν τα ερωτικά σου. Ξέρεις πως αναζητάς νέες περιπέτειες, επειδή σε έχει κουράσει η ρουτίνα στη σχέση σου. Το πάθος σου, σου υπαγορεύει πλέον, αυτό που λαχταράς να ζήσεις. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να είναι η βάση, για τις συγκινήσεις που επιθυμεί η καρδιά σου να εξερευνήσεις και να πραγματοποιήσεις.

Ταύρος 

Τα ερωτικά σου φαίνονται πιο ασταθή ή πιο ρευστά τώρα. Μπορεί επίσης να εστιάσεις σε δευτερεύοντα θέματα που θα σε κάνουν να ανησυχήσεις ιδιαίτερα. Θα επωφεληθείς όμως, αν βάλεις στην εικόνα τον εραστή σου για αυτά που επιθυμείς να εφαρμόσεις στο δεσμό σας. Αν μιλήσεις ανοιχτά μαζί του για ό,τι σε απασχολεί θα πάρεις τις διαβεβαιώσεις που χρειάζεσαι.

Δίδυμοι

Η ενέργειά σου μπορεί να χρειαστεί μια διέξοδο τώρα και θα εξερευνήσεις κάποιες ασυνήθιστες επιλογές για να το πετύχεις . Ίσως θελήσεις να κάνεις πιο πικάντικη κι αυθόρμητη τη σχέση σου, επιλέγοντας νέους τρόπους προσέγγισης του εραστή σου. Να γνωρίζεις όμως, πως θα πρέπει να αποκαταστήσεις όποιες ανισορροπίες δημιουργήσεις.

Καρκίνος

Η επιθυμία για απαντήσεις στα ερωτήματά σου, θα ισχυροποιηθεί αυτό το διάστημα. Αξίζει όμως να επιβραδύνεις για να μπορέσεις να αξιολογήσεις πόσες από τις αναπάντητες ερωτήσεις σου, συνδέονται με το παρελθόν. Έχεις την ευκαιρία να ζήσεις την ανάπτυξη και την πρόοδο στη σχέση σου τώρα. Ίσως είναι ώρα να γυρίσεις το τηλεσκόπιο και να κοιτάξεις μπροστά όχι πίσω. Άφησε μερικά μυστήρια να παραμείνουν μυστήρια.

Λέων 

Καλωσόρισε την ευκαιρία να γίνεις πιο ανοιχτή ή ειλικρινής με τον εραστή σου αυτό το διάστημα. Ίσως γνωρίζεις, πως η απόκρυψη ή η καταστολή σκέψεων και συναισθημάτων, δημιουργεί μια συναισθηματική άγκυρα. Υπάρχουν πολλά οφέλη αν επιτρέψεις στη φαντασία σου να έχει τον πρώτο λόγο στον τρόπο που θα εκφραστείς στο ταίρι σου. Είτε πρόκειται για συναισθήματα είτε για φαντασιώσεις μπορεί να κάνεις το ταίρι σου να νιώσει πραγματικά γοητευμένο.

Παρθένος

Μια εξέλιξη που επιθυμείς να συμβεί στην ερωτική σου ζωή, δε θα είναι τόσο απλή. Αν λαχταράς όμως να συμβεί και είσαι διατεθειμένη να προσπαθήσεις, ίσως χρειαστεί πρώτα να κάνεις μια ενδοσκόπηση, πριν ξεκινήσεις να πραγματοποιείς τις επιθυμίες σου. Σου δίνεται τώρα η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις τις παθιασμένες σου προτεραιότητες κι αυτό που συμβαίνει, ίσως είναι το πράσινο φως που περίμενες.

Ζυγός 

Μπορεί να μην είναι μόνο η ερωτική σου ζωή που σου δημιουργεί πιέσεις. Οι υποχρεώσεις ή οι ευθύνες σε άλλους τομείς της ζωής σου θα σε αποσυντονίσουν. Όσοι είναι κοντά σου και ιδιαίτερα το ταίρι σου, ίσως παραγκωνιστούν για λίγο. Γι’ αυτό πρέπει να σχεδιάσεις από την αρχή το πρόγραμμά σου και να αρνηθείς υποχρεώσεις που δεν θεωρείς απαραίτητες. Η ερωτική σου ζωή χρειάζεται και αξίζει ιδιαίτερη εστίαση! Όχι μόνο τώρα. Πάντα!

Σκορπιός

Αν πίστευες πως οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου δε θα άλλαζαν ποτέ, τότε θα ανακαλύψεις πως είναι αλλιώς τα πράγματα. Θέλεις να εξερευνήσεις μια νέα ρομαντική ή οικεία περιοχή τώρα κι αυτό είναι ενδιαφέρον! Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, η προσωπική σου εξέλιξη είναι ο καταλύτης για τις θετικές αλλαγές στην ερωτική σου ζωή. Άφησε λοιπόν το μυαλό σου να περιπλανηθεί και θα σε οδηγήσει σε παθιασμένες δυνατότητες που περιμένουν να τις εξερευνήσεις.

Τοξότης 

Το παρελθόν δεν υπάρχει αλλά είναι μέρος της ερωτικής σου ζωής. Ίσως χρειαστεί να κοιτάξεις προς τα πίσω για να δώσεις επιτέλους ένα οριστικό τέλος σε ορισμένες πτυχές του ερωτικού σου ιστορικού που σε είχε ωφελήσει. Υπάρχει άφθονη θετική αύρα και αρκετή αισιοδοξία για νέες αναζητήσεις σχετικά με την παθιασμένη αλήθεια σου. Τίποτα δεν την εμποδίζει να συμβεί τώρα.

Αιγόκερως

Η βεβαιότητα θα αντικαταστήσει την αβεβαιότητα στα ερωτικά σου τώρα. Κι αυτό θα είναι ενδιαφέρον με περισσότερους από έναν τρόπους. Αν είσαι ελεύθερη, κάποιος που είχες αποκλείσει στο παρελθόν ίσως για κάποιο λόγο θα εξάψει τώρα τη φαντασία σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε οι ρομαντικές ή οικείες δυνατότητες που απέρριψες θα σε κάνουν να τις ξανασκεφτείς. Πάντως ό,τι εξελίσσεται τώρα, είναι σημάδι προόδου της ερωτικής σου ζωής.

Υδροχόος

Αν ένιωθες πως το πάθος δεν ήταν χρήσιμο, τότε ετοιμάσου γιατί θα σου χτυπήσει σύντομα την πόρτα. Κι αυτό μπορεί να έχει ευχάριστο αντίκτυπο στην αυτοπεποίθησή σου, ώστε να κάνεις μια τολμηρή κίνηση, αν είσαι ελεύθερη. Θα επιδράσει παράλληλα και στη λίμπιντο σου είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση. Σου δίνεται η δυνατότητα τώρα, να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν αυτό δε σε ενθουσιάζει, τότε τίποτα άλλο δε θα το κάνει.

Ιχθύες

Αυτή είναι η στιγμή για να θέσεις νέους παθιασμένους στόχους. Οι κινήσεις σου, θα τροφοδοτήσουν τις φαντασιώσεις σου. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, ένα βήμα προς μια νέα κατεύθυνση σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας παθιασμένης εποχής για τα ερωτικά σου. Δείξε περισσότερη αυθεντικότητα και μεγαλύτερη διάθεση δέσμευσης στη σχέση σου τώρα. Πρέπει να πιστέψεις, πως οι παθιασμένες δυνατότητες, είναι ατελείωτες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments