Lifestyle

Η Μαρία Τζινιέρη τρελαίνει κόσμο με τις αναρτήσεις της στο Instagram

Η Μαρία Τζινιέρη τρελαίνει κόσμο με τις αναρτήσεις της στο Instagram
Την γνωρίσαμε μέσα από τις εμφανίσεις της στο Rising Star με την εκρηκτική τραγουδίστρια να καθιερώνεται στις σκέψεις χιλιάδων ανδρών.

Συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό αρχικά μέσα από την εμφάνισή της στο Rising Star του ΑΝΤ1, αλλά εκεί που έκανε αίσθηση και όλοι ασχολήθηκαν μαζί της, ήταν πέρυσι στο Deal. Ο λόγος για τη Μαρία Τζινιέρη, τη νεαρή τραγουδίστρια που τα «σπάει» όχι μόνο στις πίστες, αλλά και στα social media.

Η όμορφη Μαρία συχνά ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram τολμηρές φωτογραφίες της, είτε από την καθημερινότητά της είτε από επαγγελματικές φωτογραφίσεις, και κάθε φορά προκαλεί τον θαυμασμό των διαδικτυακών της φίλων. Είναι από τις παρουσίες που αν την δεις μία φορά δύσκολα σου φεύγει από το μυαλό.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια μπορεί ακόμη να μην έχει κατορθώσει να κάνει αίσθηση στο τραγούδι, ωστόσο δείχνει να προσπαθεί να με τον δικό της τρόπο να παραμείνει στο προσκήνιο. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματά της είναι ο αγαλματένιο της κορμί, το οποίο φροντίζει να παρουσιάζει με όμορφο και αισθησιακό τρόπο στο κοινό που την ακολουθεί στο Instagram.

Στις περισσότερες φωτογραφίες της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης επιδιώκει να δείξει και τα πολλά τατουάζ που έχει στο σώμα της. Ο συνδυασμός με τις εξαιρετικές της αναλογίες είναι το κάτι άλλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments