Αθλητισμός

Κάρολ Σφιντέρσκι ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον της Μπολόνιο για τον έμπειρο φορ

Κάρολ Σφιντέρσκι ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον της Μπολόνιο για τον έμπειρο φορ
Κάρολ Σφιντέρσκι ΠΑΟΚ: Οι Ιταλοί επιμένουν για τον έμπειρο επιθετικό των "ασπρόμαυρων".

Ο ΠΑΟΚ έχει στις τάξεις του τον Κάρλο Σφιντέρσκι εδώ και δυο χρόνια. Ο Πολωνός έχει αποδείξει ότι έχει το εύκολο γκολ, αλλά η απόδοσή του έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα. Αυτό έχει κάνει και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ψάχνονται για την απόκτηση ενός σέντερ φορ, ειδικότερα από τη στιγμή που και ο Τσόλακ δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Ωστόσο ο Πολωνός φορ έχει καταφέρει να φτιάξει ένα καλό όνομα και στο εξωτερικό.

Η αλήθεια είναι ότι και πριν έρθει στον ΠΑΟΚ ο Σφιντέρσκι είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Όπως προκύπτει το πιο ζεστό ενδιαφέρον υπάρχει από Ιταλικές ομάδες. Μάλιστα τότε η Τζένοα που είχε μόλις πουλήσει τον Πιόντεκ στη Μίλαν είχε στη λίστα της τον σέντερ φορ του ΠΑΟΚ. Μπορεί η μεταγραφή στην Ιταλία να μην ολοκληρώθηκε τότε, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει στο άμεσο μέλλον. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν τα Ιταλικά ΜΜΕ.

Επιμένει για Σφιντέρσκι η Μπολόνια

Σε μεταγραφικά σενάρια εμπλέκουν τον Κάρολ Σφιντέρσκι οι Ιταλοί, αφού η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb» κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον 24χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, το όνομα του Πολωνού φορ βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της Μπολόνια, που έχει βγει στην αγορά για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι άνθρωποι της Μπολόνια έχουν ξεκινήσει τις επαφές προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του Σφιντέρσκι και του ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να έχουν καταθέσει ακόμη επίσημη πρόταση. Ο Κάρολ Σφιντέρσκι την φετινή σεζόν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αφού σε 15 αγώνες για το πρωτάθλημα της Super League, έχει σημειώσει εφτά γκολ και έχει μοιράσει πέντε ασίστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments