Αθλητισμός

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Οι στόχοι του «Δικέφαλου» – Ποιοι αποχωρούν

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Οι στόχοι του «Δικέφαλου» – Ποιοι αποχωρούν
ΠΑΟΚ μεταγραφές: Δεν είναι μόνο ο Γιαννούλης που θα βρεθεί εκτός του «ασπρόμαυρου» στρατοπέδου.

«Καυτές» όσον αφορά τα μεταγραφικά αναμένονται οι επόμενες μέρες στον ΠΑΟΚ. Πολλά είναι τα μέτωπα που είναι ανοιχτά με τους ανθρώπους του »Δικέφαλου» να έχουν δουλειές με… φούντες.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Δημήτρης Γιαννούλης φεύγει με προορισμό την αγγλική Νόριτς στην Championship. Σύμφωνα με το Sportime, θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις. Οι Άντερσον Εσίτι και Αντόνιο Τσόλακ βρίσκονται κοντά στον δανεισμό τους, ενώ υπάρχει κινητικότητα και για την περίπτωση του Γιάννη Μιχαηλίδη.

Από εκεί και πέρα, ο «Δικέφαλος» προχωράει για την απόκτηση αριστερού μπακ, έτσι ώστε να αντικαταστήσει γρήγορα τον Δημήτρη Γιαννούλη με τον Φράνκο Φεράρι του Βόλου να είναι μία από τις επιλογές, αλλά πρώτος στόχος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ένας παίκτης από το εξωτερικό.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ έχει εντοπίσει και ένα χαφ και προσπαθεί να τα βρει με την ομάδα του ώστε να τον φέρει στην Τούμπα. Να σημειώσουμε πως οι «ασπρόμαυροι» θα κάνουν μεταγραφή κάποιου παίκτη που παίζει στη μεσαία γραμμή, μόνο αν παραχωρηθεί κάποιος άλλος και ταυτόχρονα καταφέρουν να συμφωνήσουν με την πρώτη επιλογή τους.

Τι γίνεται με τον Μπίσεσβαρ

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει λύση και για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς ο 32χρονος Ολλανδός δεν συγκαταλέγεται στα πλάνα του Πάμπλο Γκαρσία. Κυπριακά δημοσιεύματα μιλάνε για ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού και, μάλιστα, αναφέρουν ότι την υπόθεση την έχει αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος της ομάδας.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα καταγράφει η ιστοσελίδα kerkida.net: «Ο Νίκος Κίρζης χειρίζεται προσωπικά το θέμα και σύντομα η προσπάθεια αναμένεται να καρποφορήσει». Άλλες πληροφορίες σημειώνουν πως δεν αποκλείεται ο Απόλλωνας να κινείται με στόχο τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή δεδομένου πως τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης Μπίσεσβαρ είναι αρκετά υψηλά.

Θυμίζουμε ότι το ντεφορμάρισμα του Μπίσεσβαρ, ήταν η αιτία να μείνει εκτός ενδεκάδας για αρχή αλλά και εκτός αποστολής σε πολλές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν είναι αρνητικός να παραχωρήσει τον παίκτη ο οποίος αμείβεται με 800.000 ευρώ ετησίως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments