Ελλάδα

Σοφία Μπεκατώρου: Δεκτές οι παραιτήσεις στην Ομοσπονδία – Η ΕΙΟ προκήρυξε εκλογές για τις 14 Μαρτίου

Σοφία Μπεκατώρου: Δεκτές οι παραιτήσεις στην Ομοσπονδία – Η ΕΙΟ προκήρυξε εκλογές για τις 14 Μαρτίου
Σοφία Μπεκατώρου: Τις τελευταίες ημέρες έχουν παραιτηθεί τρία μέλη του ΔΣ και πολλά μέλη Επιτροπών, ενώ όλοι τους εξέφρασαν την αγανάκτηση και την απογοήτευση τους για τον τρόπο με τον οποίο η ΕΙΟ χειρίστηκε τις αποκαλύψεις Μπεκατώρου.

Η ΕΙΟ διεξήγαγε έτσι μία έκτακτη συνεδρίαση κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις τριών μελών της και προκηρύχθηκαν εκλογές για να αποφασιστεί επόμενη ημέρα στην ιστιοπλοΐα.

H ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

“Σε έκτακτη συνεδρίασή του το Δ.Σ της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

  • Να κάνει δεκτές τις παραιτήσεις των κ.κ. Αδαμόπουλου, Παπαδημητρίου και Χριστόπουλου.
  • Να αντικατασταθούν από τα αναπληρωματικά μέλη, την Ελένη Σιάγκρη και τον Αριστείδη Ρούσση.
  • Να γίνει ανασυγκρότηση του Δ.Σ που πλέον θα αποτελείται από τους κάτωθι παράγοντες

Πρόεδρος Αντώνης Δημητρακόπουλος, Αντιπρόεδροι Αγγελική Σέρφα Βεντουρή, Γιώργος Παπαστεφάνου και Αθανάσιος Πατητάρος, γενική γραμματέας Ανδρονίκη Αναστασίου, ειδική γραμματέας Ελένη Σιάγκρη, ταμίας Ιωάννης Βασιλειάδης, αναπληρωτής ταμίας Παντελής Παυλίδης, έφορος εκδηλώσεων και χορηγιών Χρήστος Δημητράκος, έφορος υλικού Αριστείδης Ρούσσης, έφορος εθνικών ομάδων Ιωάννης Μπέης, έφορος εγκαταστάσεων Δημήτρης Κακαλίκας, μέλος Απόστολος Παπαθανασίου και έφορος Β. Ελλάδος ΚωνσταντίνοςΧατζηκωνσταντίνου.

Την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης και των άλλων οργάνων της ΕΙΟ στις 14 Μαρτίου όπου οι εκπρόσωποι των σωματείων και μόνον αυτοί θα αποφασίσουν δημοκρατικά για την επόμενη ημέρα στην ιστιοπλοΐα”.

Σοφία Μπεκατώρου: Λέω σε κάθε θύμα βιασμού να βγει δημόσια και να μιλήσει

«Λέω σε κάθε θύμα να βγει και να μιλήσει». Με αυτά τα λόγια προέτρεψε η Σοφία Μπεκατώρου τα θύματα βιασμών να βγουν και να μιλήσουν για την τραυματική τους εμπειρία. Στις πρώτες της δηλώσεις μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η χρυσή Ολυμπιονίκης, στο περιθώριο συνάντησης που είχε με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, υπογράμμισε πως «όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν εύκολο να βγω και να μιλήσω δημόσια για κάτι τραυματικό».

«Ωστόσο εφόσον μίλησα και εισέπραξα τόσα ενθαρυντικά λόγια και την αγκαλιά της πολιτείας, έχω να πω σε κάθε θύμα να σπάσει τη σιωπή και να μιλήσει», συμπλήρωσε. «Έχουμε όλη τη δύναμη μέσα σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. να έχουμε μία υγιή ελλάδα σε όλες τις μορφές της», κατέληξε η Σοφία Μπεκατώρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments