Lifestyle

Κάτια Ταραμπάνκο: Η σκληρή δήλωση του Περικλή για την πρώην παίκτρια του Survivor

Κάτια Ταραμπάνκο: Η σκληρή δήλωση του Περικλή για την πρώην παίκτρια του Survivor
Κάτια Ταραμπάνκο: «Βαριές» κουβέντες και αντιπαραθέσεις έφερε η αποχώρηση της παίκτριας από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η Κάτια δεν θα συνεχίσει πια στο ριάλιτι επιβίωσης και η αποχώρησή της άναψε φωτιές στο συμβούλιο του νησιού. Τα στρατόπεδα που είχαν διαμορφωθεί τις προηγούμενες μέρες βάσει των ψηφοφοριών εμφανίστηκαν πια ανοιχτά, με τον Περικλή να μιλάει με ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις για την συμπαίκτριά του.

«Η Κάτια δεν υπήρξε μια αλληλέγγυα παίκτρια. Προτίμησε να παίξει με ένα ωφελιμιστικό τρόπο και έκανε κάποιες πράξεις που την τοποθέτησαν στη συνείδηση μου σε ένα μέρος που δεν μπορώ να έχω πολλά συναισθήματα για εκείνη. Εύχομαι να είναι καλά, να πάει καλά στη ζωή της και το Survivor να της γίνει μάθημα από εδώ και πέρα, ότι οι άνθρωποι γύρω της δεν είναι σκουλήκια που τους ποδοπατάς. Εύχομαι καλή τύχη» είπε, μεταξύ άλλων, ο σχεδιαστής κοσμημάτων.

Ο λόγος αυτής της έκρηξης ήταν οι κούπες ρύζι που η Κάτια είχε παραδεχτεί ότι κρατούσε για τον εαυτό της, κάτι που ο Περικλής είπε για πρώτη φορά στο συμβούλιο του νησιού και έτσι το έμαθαν και οι Μαχητές.

Μαζί με τον Περικλή μίλησε και η Ελευθερία που ανέλυσα ξανά το ίδιο περιστατικό ενώ αντέδρασε και στα σχόλια του Τριαντάφυλλου για την «πιο δυνατή παίκτρια», λέγοντας ότι αυτό προσβάλει τις υπόλοιπες παίκτριες που στις τελευταίες δοκιμασίες έφεραν πόντους στην ομάδα τους.

Στον αντίποδα αυτών των αντιδράσεων, ο Γιώργος Κοψιδάς που είχε πάρει πρώτος τον λόγο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κάτια, ενώ στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παπάς αντέδρασαν στα σχόλια του Περικλή, με τον Τριαντάφυλλο να ζητάει από τον τελευταίο να ανακαλέσει. Ωστόσο ο Περικλής επέμεινε στην αρχική του τοποθέτηση και δεν άλλαξε τίποτα.

Τα σχόλια των Διασήμων για την Κάτια προκάλεσαν αντιδράσεις και στην ομάδα των Μαχητών. Συγκεκριμένα ο Κώστας θέλησε να σχολιάσει τα όσα άκουσε και είπε ότι η «Κάτια έφυγε σαν κλέφτης». Η ατάκα αυτή έφερε απίστευτη ένταση στο συμβούλιο του νησιού με τον Τριαντάφυλλο να παρεμβαίνει για ακόμη μια φορά με σκοπό να την υπερασπιστεί.

Δείτε το βίντεο από το συμβούλιο του νησιού

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments