Lifestyle

Survivor 4: Αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο

Survivor 4: Αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο
Survivor 4: Το μοντέλο αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Τέλος από το φετινό Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο. Οι σκληρές συνθήκες διαβίωσης σε συνδυασμό με ένα αυτοάνοσο νόσημα δεν επιτρέπουν στη νικήτρια του GNTM να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο. Συγκεκριμένα, η 24χρονη μπήκε δύο φορές στο νοσοκομείο και η παρατεταμένη αδιαθεσία της ανησύχησε την παραγωγή, αλλά και τους συμπαίκτες της. Λόγω της κατάστασης, μάλιστα, δεν υπήρξε αποχώρηση από τους Διάσημους στο επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης και στο έκτακτο Συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο της Κυριακής (17/1) έγινε γνωστό πως επιστρέφει στην Ελλάδα.

Όπως είπε στις δύο ομάδες ο Γιώργος Λιανός, η Κάτια είναι καλά στην υγεία της πλέον, ωστόσο θα χρειαστεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι. “Θα ήθελα να σας πω ότι η Κάτια Ταραμπάνκο είναι πλέον καλά στην υγεία της. Παρ’όλα αυτά, οι συνθήκες στο φετινό Survivor δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει. Όπως σας είχα ανακοινώσει από την πρώτη μέρα, το φετινό Survivor είναι το πιο δύσκολο. Ζείτε καταστάσεις τις οποίες δεν έχει περάσει κανένας άλλος παίκτης μέχρι τώρα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της αποχώρησης:

Στο νοσοκομείο και ο Τζέιμς Καφετζής με την Έλενα Κρεμλίδου:

Επίσης, δύο ακόμη παίκτες νοσηλεύτηκαν -εκτός από την Κάτια Ταραμπάνκο- στο νοσοκομείο. Η Έλενα Κρεμλίδου και ο Τζέιμς Καφετζής, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με αδιαθεσία, όπως αποκάλυψαν οι συμπαίκτες τους πριν κατέβουν στο στίβο μάχης για να αγωνιστούν το για έπαθλο φαγητού. Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους και επέστρεψαν στον στίβο μάχης, όπου και αγωνίστηκαν για το πολυπόθητο ταλαγάνι. Εν τω μεταξύ, στην παραλία των Μαχητών υπήρξε ένταση για την καρύδα και πως μοιράζεται το φαγητό, ενώ στην παραλία των Διάσημων το φαγητό λιγοστεύει, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι και την Άννα Μαρία Βελλή να τσακώνονται για τα ματσαρίσματα στα αγωνίσματα.

Η μεγαλύτερη ανατροπή όμως ήρθε από Γιώργο Λιανό, ο οποίος ανακοίνωσε πως οι δύο ομάδες σπάνε και “χτίζονται” από την αρχή, ανακοινώνοντας τη δημιουργία δύο νέων ομάδων. Ο Τζέιμς Καφετζής από τους “μπλε” και ο Γιώργος Κοψιδάς από τους “κόκκινους” ως οι δύο με τα καλύτερα στατιστικά καλούνται να επιλέξουν τους παίκτες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments