Αθλητισμός

Γιώργος Γιακουμάκης: Στην λίστα της Μπεσίκτας

Γιώργος Γιακουμάκης: Στην λίστα της Μπεσίκτας
Γιώργος Γιακουμάκης: Έχει κλέψει την παράσταση στην Ολλανδία και όχι μόνο. Η Μπεσίκτας εκδηλώνει έντονο ενδιαφέρον για τον Έλληνα διεθνή και θα φανεί εάν οι Ολλανδοί θα ενδώσουν.

Η Μπεσίκτας φαίνεται να θέλει πολύ τον Γιώργο Γιακουμάκη και όχι άδικα καθώς διαγράφει εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη. Μετά το ναυάγιο με τον Μάντζουκιτς η τουρκική ομάδα έχει επιδοθεί στο κυνήγι του Γιακουμάκη προσφέροντας σημαντικό αντάλλαγμα στη Φένλο.

Ο Έλληνας διεθνής έχει καταφέρει να είναι ο 3ος σκόρερ στην Ευρώπη με 16 γκολ και το όνομά του ακούγεται σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Έτσι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «fotomac», οι Τούρκοι κατέθεσαν πρόταση ύψους 1,5 εκ. ευρώ για την απόκτηση του, με τη διοίκηση των Ολλανδών να την απορρίπτουν. Δεν θα μείνουν όμως εκεί, μιας και τονίζεται πως η Μπεσίκτας θα επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη Φένλο.

Μερικά λόγια για τον Γιώργο Γιακουμάκη

Ο Γιώργος Γιακουμάκης (Ηράκλειο Κρήτης, 9 Δεκεμβρίου 1994) είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως επιθετικός. Μέχρι την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο ανήκε στην ΑΕΚ. Στην Ένωση αγωνιζόταν από τις 26 Ιουνίου του 2017 οπότε και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τετραετούς διάρκειας με δικαίωμα της ΑΕΚ για επέκταση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο. Στις 20 Δεκεμβρίου του 2017 σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδος που η ομάδα του νίκησε 0-4.

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ σε αγώνα πρωταθλήματος το πέτυχε σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, αυτό το γκολ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και εξελίχθηκε σε ένα από τα σημαντικότερα της σεζόν. Εκείνη η χρονιά έκλεισε με την Ένωση να επιστρέφει στην κορυφή μετά από 24 χρόνια. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε ΠΟΑ, Πλατανιά, ΟΦΗ και Γκόρνικ Ζάμπρζε στην Πολωνία.

Το γκολ με τον Ολυμπιακό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments