Αθλητισμός

Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: Ο Ερτέλ τον στέλνει στο «τριφύλλι»

Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: Ο Ερτέλ τον στέλνει στο «τριφύλλι»
Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: Η μετακίνηση του Τομά Ερτέλ στη Ρεάλ, μπορεί να οδηγήσει τον Αργεντινό γκαρντ στους «πράσινους».

Ένα ντόμινο γεγονότων μπορεί να κάνει χαρούμενο τον Παναθηναϊκό. Ο Τομά Ερτέλ εδώ και καιρό βρισκόταν στα… μαχαίρια με την Μπαρτσελόνα, έμεινε εκτός ομάδας, ενώ τώρα ο Γάλλος πλέι μέικερ έμεινε ελεύθερος.

Στο συμβόλαιό του με την Καταλανική ομάδα υπήρχε ο όρος να μην αγωνιστεί σε άλλη ομάδα της Ισπανίας αυτή την σεζόν, όμως ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία θα υπογράψει το ερχόμενο καλοκαίρι συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Η μεταγραφή αυτή λοιπόν είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στην… πόρτα της εξόδου τον Νικόλας Λαπροβίτολα, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι τα είχε βρει σε όλα με το «τριφύλλι», με τη μεταγραφή του να μην ολοκληρώνεται μονάχα επειδή η ομάδα της Μαδρίτης δεν τον άφησε τελικά ελεύθερο.

Αν, λοιπόν, ο Αργεντινός γκαρντ στο τέλος της σεζόν αποδεσμευτεί, πράγμα πολύ πιθανό αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται, ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να «παλέψει» για την υπογραφή του, έχοντας ήδη φτάσει μια φορά σε συμφωνία με τον παίκτη, όπως σημειώνει το olaprasina1908.gr.

Εν τω μεταξύ, ο Όντεντ Κάτας συνεχίζει να μαθαίνει την ομάδα του καθημερινά. Ο Ισραηλινός κόουτς και παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του ως προπονητής των «πράσινων» απέναντι στον Άρη (93-75, εκτός έδρας), αλλά εξακολουθεί να κρατάει τον πήχυ χαμηλά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος από την προσπάθεια. Μπορεί να δεχθήκαμε κάποιους εύκολους πόντους αλλά κερδίσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Κάναμε πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Πήραμε συνολικά 18 και στο τέλος της ημέρας αυτό είναι που έδωσε την νίκη», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Κάτας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ξεκινάμε να “χτίζουμε” κάτι καινούριο. Αλλά δεν μπορώ ούτε το “χτίζω” να πω. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Περιμένω ακόμα την πρώτη μου κανονική προπόνηση με όλους. Ακόμα δεν έχω κάνει. Είναι μια δύσκολη διαδικασία για όλους μας. Δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεκινάς στα μέσα της σεζόν. Υπάρχουν πολλά νέα πράγματα για εμένα, όπως υπάρχουν και για τους παίκτες. Δεν είναι ποτέ εύκολο. Μου άρεσε πάρα πολύ η προσπάθεια των παικτών και όσο παραμένουμε θετικοί θα είμαστε καλά. Χρειαζόμαστε χρόνο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments