Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Δοκιμάζει νέα ενδεκάδα ο Μαρτίνς στο Αγρίνιο

Ολυμπιακός: Δοκιμάζει νέα ενδεκάδα ο Μαρτίνς στο Αγρίνιο
Ολυμπιακός: Στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, ο Πέδρο Μαρτίνς κατεβαίνει με διαφορετική ενδεκάδα. Τεστ αξιολόγησης για αρκετούς παίκτες.

Στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο, ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός την βασική ενδεκάδα και για να την ξεκουράσει για τα επόμενα παιχνίδια, αλλά και για να δει τι μπορούν να του δώσουν παίκτες που δεν αγωνίζονται συχνά. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρείται και τεστ αξιολόγησης για κάποιους παίκτες όπως ο Μπρούμα και ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ.

Ο Πορτογάλος έβγαλε αποστολή με 22 παίκτες και υπάρχει ήδη εκτίμηση 11άδας, σύμφωνα με το gazzetta.gr,  με Τζολάκη, Ντρέγκερ, Χολέμπας, Παπαδόπουλο, Σισέ, Μπουχαλάκη, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα και Χασάν. Υπό μία έννοια μπορεί να τονιστεί ότι σε αυτό το ματς παίκτες όπως οι Μπρούμα και Ντρέγκερ θα περάσουν από αγωνιστικές «εξετάσεις». Σε αυτό το ματς ο Μαρτίνς θα θέλει να δει και τους Λοβέρα, Κάιπερς και Σουντανί.

Να θυμίσουμε τους 22 για το Παναιτωλικός – Ολυμπιακός:

Τζολάκης, Κρίστινσον, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Χριστοφιλόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Πέπε, Σουρλής, Λιάτσος, Τσέλιος, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Βρουσάι, Μπρούμα, Κάιπερς, Σουντανί και Χασάν.

«Παράθυρο» για εξτρέμ και δεξί μπακ

Την ίδια στιγμή ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να μην μείνει στην προσθήκη του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι «ερυθρόλευκοι» δεν αποκλείουν μια προσθήκη εξτρέμ, καθώς κρίνουν ότι ένας παίκτης με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά θα μπορούσε να αναβαθμίσει ποιοτικά την ομάδα. Απλώς μια τέτοια κίνηση δεν είναι εύκολη μέσα στο Γενάρη και δεν πρόκειται να γίνει κάποια προσθήκη παίκτη που δεν θα έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

Στο ίδιο πλαίσιο, οι πρωταθλητές έχουν τα μάτια τους ανοιχτά στην αγορά και για δεξί μπακ. Θεωρητικά η θέση είναι καλυμμένη με τους Ραφίνια και Ντρέγκερ και η συγκεκριμένη προσθήκη θα μπορούσε να γίνει το καλοκαίρι, ωστόσο αν προκύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση με παίκτη που μπορεί να αποκτηθεί άμεσα, οι «ερυθρόλευκοι» ίσως να μη χάσουν την ευκαιρία. Αντίθετα, φαίνεται πως η περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου απομακρύνεται και ο 32χρονος στόπερ λογικά θα συνεχίσει να παίζει στο εξωτερικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments