Αθλητισμός

Άρης – Αστέρας Τρίπολης: 2-0

Άρης – Αστέρας Τρίπολης: 2-0
Άρης - Αστέρας Τρίπολης: Προβάδισμα για την πρόκριση πήρε η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στο άλλο μεσημεριανό παιχνίδι ο Βόλος νίκησε τον ΟΦΗ.

Ο Άρης και ο Βόλος έχουν προβάδισμα μετά από τις νίκες του επί των Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ στα πρώτα ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι γηπεδούχοι νίκησαν με 2-0 και στα δύο ματς.

Δύο Αργεντινοί σκόραραν για τον Άρη κόντρα στον Αστέρα. Ο Μαντσίνι ήρθε από τον πάγκο και άνοιξε το σκορ στο 69′, με τον Μπερτόγλιο να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 76′.

Στην αναμέτρηση του Βόλου, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα κόντρα στον ΟΦΗ με τον Μαρτίνες στο 52′, για να «γράψει» το τελικό 2-0 ο Μήτογλου στο 85′.

Οι συνθέσεις των δύο αγώνων:

Άρης: Σιαμπάνης, Σάκιτς, Γκάνεα, Ροζ, Δεληζήσης, Λούκας Σάσα, Τζέγκο, Σίλβα (84’ Κάτσε), Ματέο Γκαρσία (54’ Μπερτόγλιο), Μπρούνο Γκάμα (84’ Λόπεθ), Μάνος (65’ Μαντσίνι).

Αστέρας Τρίπολης: Τσίφτσης, Γκαρθία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Μπέλοκ, Μουνάφο (73’ Ριέρα), Λέο Τίλικα (63’ Κρέσπι), Καπίγια (64’ Σίτο), Αλί Μπαμπά (46’ Βαλιέντε), Τζίμας (87’ Κανελλόπουλος)

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης (66′ Τέκιο), Μήτογλου, Γκρίλο, Φερράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης (46′ Μπαρτόλο), Ρενάτο (83′ Κιάκος), Μπαριέντος (83′ Νίνης), Μαρτίνες (74′ Περέα), Δουβίκας

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουες (63′ Μπαλογιάννης), Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (63′ Λυμπεράκης), Γκρίβας, Στάικος, Βαφέας, Νέιρα, Στάρτζεον, Σαρδινέρο (63′ Σολίς).

Σε εξέλιξη είναι το ματς του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα. Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Γηπ. Παναιτωλικού 19:30 Παναιτωλικός-Ολυμπιακός
  • ΟΑΚΑ 21:30 ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης

Χωρίς VAR τα πρώτα παιχνίδια

Να τονιστεί πως στους «16» δεν θα υπάρχει VAR λόγω του ότι το κόστος σε αυτή τη φάση πρέπει να καλυφθεί από την ΕΠΟ για κάθε ματς ξεχωριστά και δεν ισχύει ό,τι στο πρωτάθλημα. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχει εγκριθεί η τροποποίηση της σύμβασης, ώστε να μπορούν να γίνονται και οι αγώνες κυπέλλου με VAR και αναμένεται το επόμενο διάστημα να υπογραφεί η σχετική τροποποίηση της σύμβασης με την ολοκλήρωση του νομικού ελέγχου.

Μέχρι τότε για να προσφερθεί η υπηρεσία θα πρέπει να καλυφθεί το κόστος από την ΕΠΟ και κάτι τέτοιο φαίνεται αυτή την στιγμή να μην μπορεί να καλυφθεί, γι’ αυτό και δεν θα έχουμε την… τεχνολογία προς το παρόν (το πιθανότερο είναι θα χρησιμοποιηθεί στα ημιτελικά και τον τελικό), γι’ αυτό άλλωστε και έχουν τοποθετηθεί αρκετοί νέοι διαιτητές, που δεν έχουν πιστοποίηση VAR.

Δείτε τα highlights από τους αγώνες

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments