Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Σε «κρίση» η σχέση Μπολόνι με Βιγιαφάνιες και Καρλίτος

Παναθηναϊκός: Σε «κρίση» η σχέση Μπολόνι με Βιγιαφάνιες και Καρλίτος
Παναθηναϊκός: Ο Ρουμάνος τεχνικός θα αρχίσει να χρησιμοποιεί και πάλι τον Αργεντινό, προκειμένου να μη χαλάσει ακόμα περισσότερο η μεταξύ τους σχέση.

Κι ενώ ο Παναθηναϊκός αρχίζει να αποκτά ταυτότητα και να παίρνει αποτελέσματα, την ώρα που ο Λάζλο Μπόλονι παίρνει το καλύτερο δυνατό απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιεί, δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας μπορεί να θεωρηθεί τουλάχιστον… ύποπτο, όσον αφορά στο timing.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Live Sport», η χαρά για την χρησιμοποίηση των πιτσιρικάδων πρέπει να καταλαγιάσει, αφού από τη στιγμή που επιστρέφει ο Βιγιαφάνιες, ο Ρουμάνος τεχνικός θα αρχίσει να χρησιμοποιεί και πάλι τον Αργεντινό, προκειμένου να μη χαλάσει ακόμα περισσότερο η μεταξύ τους σχέση. Παράλληλα, η ίδια εφημερίδα επισημαίνει ότι ο Μπόλονι έχει ήδη μια «δύσκολη σχέση» με τους Καρλίτος και Μακέντα.

Αναλυτικά:

«Ωραία όλα αυτά που λέγονται και γράφονται για τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες, αλλά για να δούμε τι θα γίνει τώρα που θα είναι διαθέσιμος και ο Βιγιαφάνιες. Ήδη έχει γίνει δύσκολη η σχέση του με τον Μπόλονι, όπως άλλωστε και του Καρλίτος και του Μακέντα. Και οι ισορροπίες στα αποδυτήρια παραμένουν πολύ εύθραυστες πίσω από την… κουρτίνα των θετικών αποτελεσμάτων στην εκκίνηση του β’ γύρου».

Έτοιμος ο Βιγιαφάνιες για ΟΦΗ

Ο Παναθηναϊκός θα έχει ετοιμοπόλεμο τον Λούκας Βιγιαφάνιες στο προσεχές ματς με τον ΟΦΗ, καθώς ο Αργεντινός άσος ανέβασε στροφές και τέθηκε στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, μικροεπέμβαση για τον Κουρμπέλη.

Την προετοιμασία για το ματς με τον ΟΦΗ το Σάββατο (23/1) συνέχισε σήμερα (20/1) στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός, με τους Λούκας Βιγιαφάνιες και Καρλίτος να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα και να τίθενται στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι. Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπεκ και Σαβιέρ καθώς και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, αφού από χθες έχει ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο. Επίσης ο Δημήτρης Κουρμπέλης σήμερα υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπική επέμβαση αποκατάστασης συνδρόμου κοιλιακών – προσαγωγών -κήλης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments