Θέσεις Εργασίας

Προσλήψεις: Νέα προκήρυξη στο δήμο Κηφισιάς

Προσλήψεις: Νέα προκήρυξη στο δήμο Κηφισιάς
Προσλήψεις: Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, ξεχωριστά για κάθε ειδικότητα.

Νέα προκήρυξη με 12μηνες συμβάσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ προωθεί ο Δήμος Κηφισιάς. Οι υπάλληλοι θα προσληφθούν µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά 4 ατόµων για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας ∆ήµου Κηφισιάς», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Αττική 2014 – 2020».

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, ξεχωριστά για κάθε ειδικότητα. Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως 25 Ιανουαρίου 2021.

Οι ειδικότητες που ζητούνται

  • ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών (2 θέσεις)
  • ΠΕ Ψυχολόγων (2 θέσεις)

Εμπειρία

Ως βαθµολογούµενη εµπειρία για τους παρακάτω κωδικούς θέσεων νοείται η απασχόληση µε σχέση εργασίας ή σύµβαση µίσθωσης έργου στο δηµόσιο ή τον ιδιωτικό τοµέα ή άσκηση επαγγέλµατος σε καθήκοντα ή έργα συναφή µε το αντικείµενο των προς πλήρωση θέσεων που παρασχέθηκαν σε συγχρηµατοδοτούµενες δοµές και δράσεις συναφείς µε ευάλωτες οµάδες και κοινωνική ένταξη.

Τα δικαιολογητικά που ζητούνται

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των απαιτουμένων ανέργων των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εµπειρίας τους οφείλουν να υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή όλα τα απαιτούµενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΣΟΧ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟ∆ΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ∆ΡΑΣΕΙΣ “∆ΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ, ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ∆ΟΜΕΣ ΑΣΤΕΓΩΝ”» µε σήµανση έκδοσης «02-12-2019» δικαιολογητικά, σύµφωνα µε τα οριζόµενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήµατος.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν, αποκλειστικά ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή , στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ήµος Κηφισιάς, Εµµ. Μπενάκη 3, Τ.Κ. 14561, Κηφισιά Ν. Αττικής, απευθύνοντάς την στο Τµήµα Προσωπικού, υπόψη κου Ποµόνη Ιωάννη και Ζούµπου Βασιλείου (τηλ. επικοινωνίας: 2132007186, 2132007153 , 2132007155 και 2132007189).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει µία µόνο αίτηση και για θέσεις µίας µόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε µία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισµό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments