Αθλητισμός

Ρικ Πιτίνο: Γιατί δεν αγόρασα τον Παναθηναϊκό

Ρικ Πιτίνο: Γιατί δεν αγόρασα τον Παναθηναϊκό
Ρικ Πιτίνο: Ο Hall of Famer προπονητής επιβεβαίωσε ότι είναι κοντά στην αγορά της Ορτέζ.

Ο Ρικ Πιτίνο ετοιμάζεται να κάνει στροφή στην καριέρα του αφού ετοιμάζεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Ορτέζ. Ο προπονητής που έχει περάσει δύο φορές από τον πάγκο του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε σε επικοινωνία που είχε μαζί του το gazzetta.gr το ενδιαφέρον του για τη γνωστή γαλλική ομάδα, ενώ απάντησε γιατί δεν αγόρασε το «τριφύλλι» που είναι υπό πώληση, όπως έχει δηλώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Hall of Famer προπονητής, που τώρα προπονεί και το κολέγιο της Αϊόνα ενώ έχει και τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας είπε: «Είμαι μέλος ενός γκρουπ το οποίο έψαχνε τον τρόπο για να επαναφέρει τους Σιάτλ Σουπερσόνικς στο ΝΒΑ. Όμως πρότεινα να αγοράσουμε πρώτα μια ευρωπαϊκή ομάδα προκειμένου να αποκτήσουμε την σχετική εμπειρία. Κοιτάξαμε διάφορες περιπτώσεις, αλλά η Ορτέζ αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή. Επίσης και ο συνεργάτης μου Τζαμάλ Μάσμπερν, ο οποίος υπήρξε και πρώην παίκτης μου, εμπλέκεται σε αυτό το γκρουπ. Μέχρι τώρα, ο ρόλος μου ήταν συμβουλευτικός, ενώ το κομμάτι των μπίζνες το διαχειρίζονται άλλοι».

Στο ερώτημα: «Γιατί την Ορτέζ και όχι τον Παναθηναϊκό;», ο Ρικ Πιτίνο απάντησε: «Είμαι προπονητής της Εθνικής ομάδας και έπρεπε να μείνω ουδέτερος…».

Οι απαντήσεις του πρώην «πράσινου» προπονητή έδωσαν δύο ειδήσεις. Πρώτον, επιβεβαιώθηκε ότι μαζι με τον Τζαμάλ Μάσμπερν, θέλουν να μπουν στην Ορτέζ, αλλά, δεύτερον, προς μεγάλη χαρά των φίλων των Σιατλ Σουπερσόνικς, που και στην Ελλάδα είναι πολλοί, έχει ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής τους στο ΝΒΑ.

Να τονίσουμε ότι και τα γαλλικά ΜΜΕ ασχολούνται με την πρωτοβουλία του Ρικ Πιτίνο. Σύμφωνα με τη «République des Pyrénées», στο πλευρό του Πιτίνο, εκτός από τον Μάσμπερν είναι και ο άλλοτε συνεργάτης του στους Νιου Γιορκ Νικς, Στου Τζακσον.

Δείτε τη χαρακτηριστική ανάρτηση στο Twitter

Να τονίσουμε πάντως, όπως σωστά αναφέρει και το gazzeta.gr, ότι το αν θα είναι ο Πιτίνο ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, αυτό θα κριθεί έπειτα από τις εκλογές της ΕΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments