Πολιτική

Ο Μένιος Φουρθιώτης κατεβαίνει στην πολιτική

Ο Μένιος Φουρθιώτης κατεβαίνει στην πολιτική
Μένιος Φουρθιώτης: Ξάφνιασε φίλους και γνωστούς ο γνωστός παρουσιαστής, αν και με τον τρόπο του είχε προειδοποιήσει.

Ο Μένιος Φουρθιώτης με ένα post στο Facebook έχει αναγκάσει φίλους, γνωστούς και εκπομπές να ψάχνουν με ποιο κόμμα θα κατέβει υποψήφιος και αν όντως εννοεί ότι θα κατέβει στην πολιτική.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Εδώ και λίγες ημέρες ο Μένιος Φουρθιώτης είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους ότι κάτι νέο ετοιμάζει και πολύ σύντομα θα το κοινοποιούσε. Από ό, τι φαίνεται η μέρα αυτή έφτασε και ο παρουσιαστής ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τις φωτογραφίες από το νέο του πολιτικό γραφείο.

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook

Όπως μπορείτε να δείτε η ανάρτησή του έχει πολλές αντιδράσεις, ενώ έχει ταγκάρει και την Νανά Παλαιτσάκη.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, ανακοίνωσε για ακόμα μία φορά ανακοίνωσε ότι θα κατέβει υποψήφιος στον πολιτικό στίβο, παρόλα αυτά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν έκανε γνωστό ούτε τον πολιτικό σχηματισμό με τον οποίο θα είναι υποψήφιος, αλλά ούτε και την πολιτική θέση που θα διεκδικήσει.

Όπως φαίνεται και στην παραπάνω ανάρτηση, αλλά και στις παρακάτω φωτογραφίες, στο πλευρό του ακόμα μία φορά ήταν η δημοσιογράφος και μέλος του πάνελ των εκπομπών του, Νανά Παλαιτσάκη. Ο Μένιος Φουρθιώτης λίγες ημέρες πριν την ανάρτησή του είχε συναντηθεί με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στο γραφείο του. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει κάποια συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Αυτά που μπορούμε να εικάσουμε από τις εικόνες είναι ότι ο παρουσιαστής θα είναι σε ένα κόμμα με φιλοευρωπαϊκή στάση, καθώς το γραφείο του κοσμούσε, εκτός από την ελληνική σημαία, και μία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο παρουσιαστής

Από τη δική μας πλευρά να σημειώσουμε ότι μπορεί η είδηση να είναι fake news, καθώς ο παρουσιαστής μιλάει για «υποψήφιο πολιτικό γραφείο». Οπότε μπορεί να έχει κάτι άλλο στο μυαλό του και να αξιοποιεί αυτή την κίνηση ως κάποιο διαφημιστικό κόλπο. Ο καιρός θα δείξει…

Μερικά λόγια για τον Μένιο Φουρθιώτη

Ο Φουρθιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχασε τον πατέρα του στην ηλικία των δύο ετών. Σπούδασε τεχνικός υπολογιστών και δικτύων, αλλά επικεντρώθηκε στην δημοσιογραφία, με την οποία ασχολήθηκε ερασιτεχνικά για πρώτη φορά από την ηλικία των 16 ετών, σε τοπική εφημερίδα του Δήμου Περιστερίου.

Ο Φουρθιώτης έχει δηλώσει πως, στην ηλικία των 21 ετών, έπασχε από νευρική ανορεξία, ζυγίζοντας 43 κιλά, ενώ παλιότερα ζύγιζε 150. Έχει δηλώσει, σχετικά με την ομοφυλοφιλία ότι, αν ήταν ομοφυλόφιλος, δεν θα το δήλωνε δημοσίως, και ότι μετανιώνει για την αντιπαθητική εικόνα που έβγαζε παλιότερα προς τον κόσμο. Επιπλέον, το αυστηρό ωράριό του, δεν του επιτρέπει να έχει σχέση.

Ανέφερε ότι «έκραζε» τον χώρο της τηλεόρασης, για να μπει σε αυτόν. Επίσης, ότι μετανιώνει για τις προσβολές που έκανε σε διάσημα πρόσωπα της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων η Άντζελα Δημητρίου και ο Κώστας Πρέκας, τα οποία στην πραγματικότητα συμπαθεί.

Έχει γίνει γνωστό με την εκπομπή που έχει τον τίτλο «Αποκαλυπτικά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments