Αθλητισμός

Ολίβα ΠΑΟΚ: Δημοσιεύματα από την Ιταλία τον στέλνουν στην Ελλάδα

Ολίβα ΠΑΟΚ: Δημοσιεύματα από την Ιταλία τον στέλνουν στην Ελλάδα
Ολίβα ΠΑΟΚ: Στα «θέλω» του Πάμπλο Γκαρσία φαίνεται πως είναι ο ποδοσφαιριστής.

Την περίπτωση του νεαρού μέσου της Κάλιαρι, Κρίστιαν Ολίβα, φαίνεται πως τσεκάρουν οι αρμόδιοι στον ΠΑΟΚ, με τον Πάμπλο Γκαρσία να φημολογείται πως έχει εισηγηθεί την απόκτηση του συμπατριώτη του.

Πιο αναλυτικά, ο Κρίστιαν Ολίβα είναι στο στόχαστρο του «Δικέφαλου του Βορρά» σύμφωνα με τα μέσα από την Ιταλία. Ο 24χρονος χαφ της Κάλιαρι πάντως, φέρεται να είναι στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και μια από αυτές είναι και ο ΠΑΟΚ που ψάχνει παίκτη στη συγκεκριμένη θέση.

Γεννημένος τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού του 1996 στην Ουρουγουάη, ξεκίνησε την καριέρα του στη Νασιονάλ, πριν μετακομίσει στην Κάλιαρι και την Ιταλία το 2019. Φέτος έχει να επιδείξει 9 συμμετοχές στη Serie A κι άλλες 2 στο Coppa Italia, μετρώντας και μια ασίστ, ενώ πέρυσι ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Ιταλία με συνολικά 13 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ.

Εξάλλου, είναι φανερό πως οι ιστορίες ελληνοϊταλικού μεταγραφικού ρεπορτάζ θα συνεχιστούν. Πρώτα το έντονο ενδιαφέρων των Ιταλών για τον Κάρολ Σβιντέρσκι του ΠΑΟΚ και τώρα η σειρά της ελληνικής ομάδας για να «απλώσει» τα δίχτυα της στην ιταλική αγορά αφού σύμφωνα με τα Μέσα της γειτονικής χώρας, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει στο μπλοκάκι του τον Κρίστιαν Ολίβα της Κάλιαρι.

Αξίζει να αναφέρουμε πως δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2023 και με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, ο ΠΑΟΚ πρότεινε στην Κάλιαρι την παραχώρηση του Ολίβα ως δανεικό στην Τούμπα για ενάμιση χρόνο, με οψιόν αγοράς ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Από τη μεριά τους, οι Ιταλοί φαίνεται να επιθυμούν την άμεση απόκτηση ρευστού, τόσο από τον Ολίβα όσο και από άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τους. Επομένως, σύμφωνα με ό,τι αναφέρει και το sdna σε δημοσίευμά του, η πρόταση από τον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν καλύπτει τις άμεσες ανάγκες τους, χωρίς ωστόσο να την απορρίπτουν.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως οι παραπάνω πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται, μέχρι τώρα τουλάχιστον, από την πλευρά της ελληνικής ομάδας, ενώ τον Ολίβα βολιδοσκοπεί, σύμφωνα με το ιταλικό ρεπορτάζ, και η ισπανική Εϊμπάρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments