Lifestyle

Ευγενία Δημητροπούλου: Παντρεύεται και έδειξε το μονόπετρο – Πώς έγινε η πρόταση γάμου

Ευγενία Δημητροπούλου: Παντρεύεται και έδειξε το μονόπετρο – Πώς έγινε η πρόταση γάμου
Ευγενία Δημητροπούλου: Η όμορφη ηθοποιός δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για αυτό που συμβαίνει.

Η Φαίη Σκορδά υποδέχθηκε το πρωί της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου στην τηλεοπτική εκπομπή της, το «Πρωινό», την πρωταγωνίστρια της φετινής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος» Ευγενία Δημητροπούλου.

Η ηθοποιός έδωσε το παρών στην πρωινή εκπομπή και η παρουσιάστρια γνώριζε για το ευτυχές γεγονός, με την ηθοποιό να το επιβεβαιώνει. Και δεν είναι άλλο από την πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον εκλεκτό της καρδιάς της, τις ημέρες των εορτών. Μάλιστα, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της στην κουβέντα που είχαν οι δύο γυναίκες και αποκάλυψε τις λεπτομέρειες.

«Ναι μου έγινε πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενη για μένα. Δεν το περίμενα καθόλου. Μπήκα μέσα στο σπίτι και το είδα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, η αδερφή μου το ήξερε, ήταν συνεργός. Είχαν πάει μαζί να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω κουρασμένη από το γύρισμα και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά», δήλωσε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Και συνέχισε: «Λίγο πριν από τις εορτές έγινε. Ήταν σε εκείνο το κενό που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά. Πήρα την αδερφή μου τηλέφωνο, η  οποία είχε φύγει από το σπίτι λίγο πριν από την πρόταση. Τους γονείς μου, οι οποίοι για λόγους υγείας έχουν κατέβει στην Αθήνα. Έχουμε μοιραστεί ωραίες στιγμές με την οικογένειά μου, με εκείνους το μοιράστηκα».

Να αναφέρουμε πως ο σύντροφος της Ευγενίας Δημητροπούλου είναι γιατρός αλλά στο σπίτι τη βοηθά με τους ρόλους της και μάλιστα, όπως είπε η ίδια, της κρατάει και τα λόγια. «Έχει τύχη να είμαστε το βράδυ, εγώ να διαβάζω λόγια και να τον πάρουν ότι πρέπει να πάει να κάνει χειρουργείο».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε η Ευγενία Δημητροπούλου στη Φαίη Σκορδά:

Να αναφέρουμε σχετικά με την προσωπική της ζωή, η γνωστή ηθοποιός ήταν από τις αρχές του 2019 ζευγάρι με τον Δημήτρη Ρουσσέτο. Η σχέση τους πέρασε μια μικρή κρίση και οι δύο τους χώρισαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments