Αθλητισμός

Ντρέγκερ Ολυμπιακός: Ποιο το μέλλον του στο λιμάνι

Ντρέγκερ Ολυμπιακός: Ποιο το μέλλον του στο λιμάνι
Ντρέγκερ Ολυμπιακός: Ο αποκλεισμός του από το ματς του Περιστερίου και η επιλογή του Ανδρούτσου για να αποτελέσει το μπακ-απ του Ραφίνια αποτελούν σίγουρα ένα ηχηρό «μήνυμα».

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ ήταν ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού για το μπακ-απ του Ραφίνια. Πρόκειται για τον 24χρονο διεθνή αμυντικό, που ήρθε στο λιμάνι για να εξελιχθεί και να αποδείξει το ταλέντο του, δίπλα στον έμπειρο Ραφίνια. Αυτός είναι ο φουλ μπακ που ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Όμως, φαίνεται πως «σύννεφα» έχουν καλύψει το όνομά του καθώς μπορεί να συγκαταλέγεται στη λίστα με την αποστολή της «ερυθρόλευκης» ομάδας μα, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΦΩΣ, εδώ που έχουν φτάσει πλέον τα πράγματα με τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Αυτό τι σημαίνει; Ότι εν ολίγοις δεν θα προκαλέσει εντύπωση αν ο Τυνησιογερμανός μπακ αποχωρήσει από την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου!

Ο αποκλεισμός του από το ματς του Περιστερίου και η επιλογή του Ανδρούτσου για να αποτελέσει το μπακ-απ του Ραφίνια αποτελούν σίγουρα ένα ηχηρό «μήνυμα» ως προς τις προθέσεις του Πορτογάλου τεχνικού.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στη σημασία που είχαν για τον Ολυμπιακό οι τρεις βαθμοί της νίκης στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το πέρασμα των «ερυθρόλευκων» από το Αγρίνιο (2-1), αν και, όπως τόνισε, η ομάδα του έκανε αρκετά λάθη.

«Η ομάδα μας είχε τη συναίσθηση πως οι βαθμοί που κερδίζουμε εδώ ή στην Τούμπα είναι το ίδιο. Σήμερα ξεκινήσαμε άσχημα το δεύτερο ημίχρονο, κάναμε πολλά λάθη και δεν παίζαμε όπως έχουμε συνηθίσει».

Ο Μάρτινς αναφέρθηκε τότε και στην παρουσία του νεοαποκτηθέντα Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και του Ντρέγκερ. «Για πρώτο παιχνίδι ο Ρέαμπτσιουκ ήταν πάρα πολύ καλός, ο Ντρέγκερ είχε πολύ καιρό να παίξει, αλλά έπαιξε καλά. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και για τον Όλεγκ», ενώ κατέληξε για το αποτέλεσμα και την εικόνα των παικτών του:

«Είμαι ικανοποιημένος που κερδίσαμε. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι τις επόμενες ώρες, είμαστε ευχαριστημένοι από την συμπεριφορά των παικτών και θα ετοιμαστούμε πλέον για το πολύ διαφορετικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Γεννημένος στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας, ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ έδειξε από μικρή ηλικία ότι το ποδόσφαιρο ήταν όλη του η ζωή. Οι γονείς του, τον έγραψαν στις ακαδημίες της τοπικής ομάδας εκεί όπου άρχισε να ξεδιπλώνει το ταλέντο του. Οι άνθρωποι των ακαδημιών του γερμανικού συλλόγου είχαν καταλάβει ότι είχαν ένα πολύ ικανό ποδοσφαιριστή και αρχικά, τοποθετήθηκε στη θέση του εξτρέμ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments