Ελλάδα

Θανάσης Εξαδάκτυλος: Θετικός στον κορωνοϊό ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Θανάσης Εξαδάκτυλος: Θετικός στον κορωνοϊό ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
Θανάσης Εξαδάκτυλος: Το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) Θανάσης Εξαδάκτυλος αποκάλυψε στο προσωπικό και επίσημο προφίλ του στο Facebook ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό αλλά με ήπια συμπτώματα.

Πιο αναλυτικά, αργά το απόγευμα της Κυριακής 24 Ιανουαρίου ο Θανάσης Εξαδάκτυλος ανήρτησε στον «τοίχο» του στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης πως «διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα», με τους διαδικτυακούς του φίλους να σπεύδουν να του ευχηθούν καλή ανάρρωση.

Ακολουθεί η ανάρτησή του στο Facebook:

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου έχει κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του ιού.

Ποιος είναι ο Θανάσης Εξαδάκτυλος;

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Α. Εξαδάκτυλος είναι τέως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, τέως Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Μαστολογίας και από το 2000 είναι διδάκτωρ του τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ.

Γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 1963 στη Θεσσαλονίκη ενώ μιλά αγγλικά και γαλλικά. Αριστούχος απόφοιτος του Πειραματικού σχολείου Θεσσαλονίκης. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αποφοίτησε τον Ιούλιο του 1987. Συνεργάζεται με τα ιδιωτικά νοσοκομεία:

  • Άγιος Λουκάς: Υπεύθυνος του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής της κλινικής από το 2002
  • Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο
  • Γένεσις

Μετεκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ με εκπαιδευτική άδεια από το Queen Victoria Hospital στην ενδοσκοπική πλαστική χειρουργική. Απέκτησε τίτλο ειδικότητας τον Απρίλιο του 1995. Ειδικεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική ως έμμισθος ειδικευόμενος σε νοσοκομεία της Αγγλίας από το 1991 με 1996.

  • Leicester Royal Infirmary – Leicester
  • Wexham Park Hospital – Slough (W. London)
  • Whiston Hospital – Liverpool
  • Queen Victoria Hospital – East Grinstead (S. London)

Από το 1987 μέχρι και το 1991 ειδικεύθηκε στη γενική χειρουργική, ορθοπεδική και ΩΡΛ στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Θεσσαλονίκης και στα Νοσοκομεία «ΑΧΕΠΑ» και «ΚΕΝΤΡΙΚΟ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments