Τεχνολογία

Among Us: Τι αλλάζει σε ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια του 2020

Among Us: Τι αλλάζει σε ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια του 2020
Among Us: Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν κυκλοφόρησε την περσινή χρονιά, αλλά έκανε το δικό του breakout και έγινε από τα πιο αγαπημένα των χρηστών.

Μπορεί να μην κυκλοφόρησε την περσινή χρονιά, αλλά το παιχνίδι Among Us κατατάσσεται στα πιο αγαπημένα του 2020. Εξαιτίας της breakout χρονιάς του και της αναπάντεχης επιτυχίας που γνώρισε, η ομάδα παραγωγής της InnerSloth ανακοίνωσε τι ετοιμάζεται να προστεθεί στο παιχνίδι.

Αναλυτικότερα, στις αρχές του 2021 θα είναι διαθέσιμος ο ολοκαίνουργιος Airship χάρτης, ο οποίος θα έχει νέα δωμάτια για να ανακαλύψετε και νέα tasks για να απασχολούν τα ανυποψίαστα θύματά σας. Μαζί του θα καταφθάσουν και νέα κοστούμια για τους χαρακτήρες σας. Παράλληλα, ετοιμάζεται και ένα νέο χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους παίκτες να διαλέγουν σε ποιο δωμάτιο ξεκινάνε, ενώ στο πλαίσιο του νέου χάρτη θα μπορούν να σκαρφαλώνουν και σκάλες.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο από το παιχνίδι

Συν τοις άλλοις, σύντομα θα έρθει στο παιχνίδι και ένα σύστημα δημιουργίας λογαριασμού. Αυτό θα επιτρέψει την ενσωμάτωση report λειτουργίας, κάνοντας ευκολότερο το moderation για να αποφεύγετε όσους δεν τηρούν τους κανόνες. Η ομάδα παραγωγής του παιχνιδιού τόνισε ότι στα σχέδιά της έχει και την προσθήκη friend list, καθώς και στατιστικών. Εδώ θα πρέπει, όμως, να σημειωθεί ότι δεν δόθηκε κάποιο χρονικό πλαίσιο για τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως η επόμενη μεγάλη ενημέρωση θα έρθει στις αρχές του 2021.

Τέλος, σημειώνεται πως και η έκδοση των Xbox κονσολών είναι καθ’ οδόν, ενώ η ομάδα σκοπεύει να μεγαλώσει με νέες προσλήψεις, για να μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερο νέο υλικό στους παίκτες της.

Μερικά λόγια για το Among Us

Πρόκειται για το πιο δημοφιλές παιχνίδι του 2020, που κάνει θραύση στις νεαρές ηλικίες και όχι μόνο. Ενα παιχνίδι που θυμίζει «Μια νύχτα στο Παλέρμο» και πιθανότατα αυτός είναι ένας λόγος που πολλοί έχουν «κολλήσει» με αυτό.

Ηταν το 2018 όταν το αμερικανικό game studio Innersloth λάνσαρε το Among Us, ωστόσο, χρειάστηκε δύο χρόνια και μια καραντίνα για να βρεθεί εντός του ραντάρ των φανατικών gamers και μη.

Θέλοντας να διασκεδάσει τους θεατές του κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ο Chance Morris, γνωστός στο Διαδίκτυο ως Sodapoppin, ξεκίνησε το παιχνίδι στο live streaming του στο Twitch τον Ιούλιο. Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου το Among Us είχε εκτοξευτεί. Ξαφνικά άρχισαν να παίζουν όλοι… ανάμεσά τους αστέρια του Youtube, όπως ο James Charles και ο DrLupo, influencers, TikTokers, αλλά και ο κωμικός PewDiePie.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments