Lifestyle

Survivor: Απειλούν την οικογένεια της Ανθής Σαλαγκούδη

Survivor: Απειλούν την οικογένεια της Ανθής Σαλαγκούδη
Survivor: Την αποκάλυψη έκανε ο γαμπρός της Ανθής με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Απειλητικά μηνύματα στην οικογένεια της παίκτριας του Survivor, Ανθής Σαλαγκούδη στέλνουν άγνωστοι σύμφωνα με το thestival.gr . Την αποκάλυψη έκανε ο γαμπρός της Ανθής με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Τα όσα έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο του δημοφιλούς reality προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Ανθή ήταν ομολογουμένως η πιο αδύναμη παίκτρια της κόκκινης ομάδας. Η συμμαχία που σύναψε με τον Περικλή Κονδυλάτο, έναν από τους χειρότερους χαρακτήρες reality που έχει γνωρίσει η τηλεόραση, εξόργισε το τηλεοπτικό κοινό.

Oι απειλές

Σε κάποιους όμως δεν άρεσε και τόσο το αποτέλεσμα αυτό και το πήγαν άλλο… επίπεδο, απειλώντας την οικογένεια της Ανθής Σαλαγκούδη. Αυτό τουλάχιστον κατήγγειλε με ανάρτησή του στο Facebook, ο γαμπρός της, Κώστας Ευθυμίου. «To survivor είναι ένα τηλεπαιχνίδι. Το να μην συμπαθούν κάποιοι (ή πολλοί) την Ανθή είναι απόλυτα αποδεκτό. Το να φτάνουν όμως ορισμένοι με ανώνυμα accounts να στέλνουν στην οικογένειά της bullying – απειλητικά μηνύματα είναι πέρα από κάθε λογική…» To #survivor είναι ένα τηλεπαιχνίδι. Το να μην συμπαθούν κάποιοι (ή πολλοί) την #Ανθή είναι απόλυτα αποδεκτό. Το να…

Ως φαίνεται, κάποιοι από αυτούς έκριναν σωστό να εκφράσουν την οργή τους με διαδικτυακές απειλές προς τα μέλη της οικογένειας Σαλαγκούδη.

Τι είχε συμβεί

Θυμίζουμε ότι στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη, προς μεγάλη έκπληξη όλων, η Ανθή Σαλαγκούδη αναδείχθηκε από το κοινό ως η δημοφιλέστερη παίκτρια. Η έκπληξη ήταν μεγάλη ακόμα και για τους ανθρώπους της παραγωγής, οι οποίοι ζήτησαν από δικηγόρο να τσεκάρει την ψηφοφορία, χωρίς να βρεθεί κάτι μεμπτο, ενώ όπως έγινε γνωστό η διαφορά της με τον Γιώργος Κοψιδά ήταν πολύ μεγάλη. Τόσο μεγάλη που είχε διπλάσιες ψήφους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments