Αθλητισμός

Γιώργος Βαγιαννίδης Παναθηναϊκός: Ρίχνει γέφυρες για επιστροφή

Γιώργος Βαγιαννίδης Παναθηναϊκός: Ρίχνει γέφυρες για επιστροφή
Γιώργος Βαγιαννίδης Παναθηναϊκός: Ο νεαρός αμυντικός βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν βγάλει οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια. Ο νεαρός πλάγιος αμυντικός έδειξε ένα δείγμα του ταλέντου του στη μια χρονιά που φόρεσε την πράσινη φανέλα. Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της ΠΑΕ να τον δέσουν με νέο συμβόλαιο, η προοπτική του εξωτερικού τον έβαλε σε σκέψεις. Τελικά απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης και το καλοκαίρι αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Ίντερ.

Ο νεαρός δεν έχει δει τα πράγματα να πηγαίνουν όπως τα είχε φανταστεί. Ο Γιώργος Βαγιαννίδης δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να φορούσε και πάλι τα πράσινα στο μέλλον. Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει σύντομα, ακόμα και μέσα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οπως αποκάλυψε η εκπομπή «Total football» του τηλεοπτικού σταθμού «Open», έχουν ήδη υπάρξει συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για την άμεση επιστροφή του ταλαντούχου πλάγιου αμυντικού στο σύλλογο που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και μάλιστα βρίσκεται στα σκαριά συνάντηση που θα καθορίσει τις εξελίξεις.

Όλα δείχνουν επιστροφή Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ανήκει ως γνωστόν από το περασμένο καλοκαίρι στην Ιντερ όπου υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και κατόπιν παραχωρήθηκε ως δανεικός στη βελγική Σιντ Τρούιντεν όπου δεν έχει βρει το χρόνο συμμετοχής που προσδοκούσε. Πλέον εξετάζει όλες τις παραμέτρους για την επόμενη ομάδα του και στο πλαίσιο αυτό έριξε γέφυρες επιστροφής στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, είχε στο αρχικό του πλάνο για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, καθώς δεν υπολογίζονταν εξ αρχής από τον Μπόλονι ο Αντονίτο που πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιό του, αλλά η ανταπόκριση του Γιοάν Μολό στο συγκεκριμένο ρόλο έθεσε σε δεύτερη μοίρα την ενίσχυσή του στη συγκεκριμένη θέση.

Πλην όμως η περίπτωση του Βαγιαννίδη λογίζεται ως ιδιαίτερη και αυτός είναι ο λόγος που οι πράσινοι έχουν μπει στη διαδικασία συζητήσεων, με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ να αναφέρει ότι αν ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής καταφέρει να μείνει ελεύθερος και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ο Παναθηναϊκός θα το άφηνε ανοιχτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments