Ελλάδα

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Καμία συναίνεση» – Απειλούσε τη ζωή της ο 38χρονος προπονητής

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Καμία συναίνεση» – Απειλούσε τη ζωή της ο 38χρονος προπονητής
Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Συγκλονίζει η κατάθεση της κοπέλας που κατηγορεί τον προπονητή της ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Η τότε 11χρονη αθλήτρια και διακεκριμένη ιστιοπλόος διέψευσε κατηγορηματικά τον πρώην προπονητή της ότι υπήρχε συναίνεση για τις πράξεις του. Η 21χρονη σήμερα κοπέλα θυμίζουμε ότι έχει κατονομάσει τον 38χρονο πρώην προπονητή της ως τον βιαστή της πριν από 10 χρόνια.

Εισαγγελικές πηγές χαρακτηρίζουν την κατάθεση-ποταμό που έκανε ώς συγκροτημένη και δομημένη. Η νεαρή αθλήτρια περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι περνούσε στα χέρια του προπονητή της.

Η 21χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι ο προπονητής της με απειλές κατά της ζωής της αλλά και της οικογένειάς της, προσπαθούσε να της κλείσει το στόμα, ώστε να μην αποκαλύψει σε κανέναν τι είχε συμβεί.

Το είχε καταγγείλλει στην Αστυνομία

Δυο χρόνια μετά, το 2013, η κοπέλα βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να εκμυστηρευτεί όσα βίωσε και μαζί με τους γονείς της κι έναν ακόμη παράγοντα του Ομίλου της περιοχής της απευθύνθηκαν στην Αστυνομία. Όμως, όπως υποστήριξε, ο διοικητής, τους συνέστησε να μην ακολουθήσουν τη δικαστική οδό για να μην «πληγωθεί» περισσότερο το κορίτσι.

Από τότε η νεαρή ιστιοπλόος δεν ανέφερε σε κανέναν άλλον τι είχε συμβεί, όμως βλέποντας τη Σοφία Μπεκατώρου να βρίσκει τη δύναμη να καταγγέλλει τον δικό της βιασμό, την αναζήτησε μέσω Facebook και της μίλησε, αποφασίζοντας παράλληλα να μιλήσει ανοιχτά για ό, τι είχε περάσει.

Να σημειώσουμε ότι ο 38χρονος προπονητής καλείται να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή την ερχόμενη Πέμπτη το πρωί, έπειτα από προθεσμία που ζήτησε και έλαβε σήμερα.

Ο κατηγορούμενος είναι αντιμέτωπος με τρεις κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις εκ των οποίων οι δύο, σύμφωνα με τη δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του, αφορούν ανήλικο θύμα. Το κατηγορητήριο που συντάχθηκε σε βάρος του αφορά βιασμό κατ΄ εξακολούθηση, αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, πράξεις που αποτελούν βαριά εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα.

Ο 38χρονος υποστηρίζει πως είχε σχέση με τη νεαρή αθλήτρια όχι όταν αυτή ήταν 11 χρονών, αλλά σε μεγαλύτερη ηλικία. Αρνείται κάθε πράξη βιασμού υποστηρίζοντας πως όχι μόνο υπήρχε συναίνεση του θύματος αλλά και έγκριση της μητέρας του κοριτσιού, η οποία τον προέτρεπε να παντρευτεί την κόρη της.

Σήμερα, κατά τη μεταγωγή του, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν επιθυμεί να δηλώσει κάτι, ο 38χρονος απάντησε αναφερόμενος σε πρόσωπο της οικογένειας του θύματος λέγοντας: «να πείτε στον Σπύρο να ψάξει τη μάνα του, τη γυναίκα του και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments