Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νέα φωτογραφία που ανέβασε προκαλεί εγκεφαλικά

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νέα φωτογραφία που ανέβασε προκαλεί εγκεφαλικά
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εντυπωσιακή παρουσία με στενό μαύρο φόρεμα.

Μπορεί αυτή την περίοδο να μην είναι στην τηλεόραση, όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραμένει στο προσκήνιο όταν ανεβάζει τέτοιες φωτογραφίες. Η εντυπωσιακή τηλεπαρουσιάστρια έχει φανατικούς ακόλουθους στα social media που τη θαυμάζουν και αντιδρούν σε ό, τι κι αν ποστάρει.

Η ίδια φροντίζει να ανανεώνει το περιεχόμενο του λογαριασμού της στο Instagram και οι τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε ήταν χάρμα ιδέσθαι.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, η όμορφη τηλεπαρουσιάστρια φωτογραφήθηκε με ένα στενό φόρεμα, το οποίο αναδεικνύει τα υπέροχα πόδια της. Επίσης, είναι πολύ ορατή η διαφορά στην εμφάνισή της τώρα που έχει γίνει φανατική της γυμναστικής.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Όπως βλέπετε η γνωστή παρουσιάστρια όχι μόνο είναι σε φουλ φόρμα, αλλά και πολύ ευδιάθετη. Αυτό βέβαια μπορεί να συμβαίνει επειδή υπάρχουν πληροφορίες ότι μπορεί να επιστρέψει στην ελληνική TV. Γιατί το λέμε αυτό;

Η Kωνσταντίνα Σπυροπούλου το τελευταίο διάστημα έχει χαθεί από την τηλεόραση, από ό,τι φαίνεται όμως όχι για πολύ. Από χθες Κυριακή φημολογείται πως ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει ως παραγωγός ένα νέο πρωινό πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο με εκείνη ως παρουσιάστρια.

svg%3E

Από την πλευρά της εταιρίας του Νίκου Κοκλώνη, οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν πως υπήρξε πρόθεση να δημιουργηθεί μία πρωινή εκπομπή Σαββατοκύριακου στο MEGA, ωστόσο το project δεν έφτασε ποτέ προς τελικό σχεδιασμό για να πέσει στο τραπέζι και το όνομα της παρουσιάστριας.

Από την πλευρά του MEGA, πάλι η απάντηση είναι ξεκάθαρη, μιας και η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στην παρούσα φάση δεν είναι κάτι που αφορά τους ανθρώπους του σταθμού, καθώς οι προτεραιότητες είναι άλλες και τελείως διαφορετικού ύφους και αφορούν στην ανάπτυξη της μυθοπλασίας, της late night ζώνης αλλά και των μουσικών προγραμμάτων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments