Lifestyle

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Η υποπλοίαρχος του survivor είναι άλλο επίπεδο

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Η υποπλοίαρχος του survivor είναι άλλο επίπεδο
Μαριάνθη Κάσδαγλη: H σούπερ σέξι νέα παίκτρια της ομάδας του Γιώργου Κοψιδά έκανε χαμό στην πρεμιέρα της στο ριάλιτι.

Στο επεισόδιο της Κυριακής ο Γιώργος Λιανός σύστησε στις δύο ομάδες τις νέες παίκτριες, με τη Βαλέρια Χοψονίδου να εντάσσεται στους Μπλε και την Μαριάνθη Κάσδαγλη στους Κόκκινους.

Η δεύτερη, μάλιστα ήταν αυτή, που τράβηξε τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού και όχι μόνο, με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της. Τόσο οι παίκτες όσο και οι τηλεθεατές, έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν άκουσαν πως είναι υποπλοίαρχος στο Εμπορικό Ναυτικό. Η 29χρονη δήλωσε μπροστά στις κάμερες πως πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, ήταν σε ακτοπλοϊκή γραμμή στην Αδριατική θάλασσα και ευχαρίστησε την εταιρία της που τη αποδέσμευσε για να μπορέσει να μπει στο Survivor.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκαμε συνέντευξη της Μαριάνθης το 2015 σε ιστοσελίδα μοντέλων. Εκεί είχε δηλώσει πως της αρέσει το μόντελινγκ και πως παράλληλα με το επάγγελμά της είχε ασχοληθεί με αυτό. Επίσης η Μαριάνθη, είχε αναφέρει πως γυμνάζεται από τα 7 της χρόνια, καθώς τότε ασχολήθηκε με την κολύμβηση έχοντας μάλιστα πανελλήνιες διακρίσεις, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη δουλειά στο καράβι και τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζει εκεί.

Μία βόλτα στο προφίλ της στο Instagram αρκεί στον καθένα για να διαπιστώσει τους λόγους, που η σούπερ σέξι νέα παίκτρια της ομάδας του Γιώργου Κοψιδά έκανε χαμό στην πρεμιέρα της στο ριάλιτι. Πέρα από την εμφάνιση, όμως διαθέτει και εξαιρετικές δυνατότητες στο στίβο μάχης, κάτι, που φάνηκε και από τα πρώτα αγωνίσματα.

Δείτε την:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments