Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [25/01/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [25/01/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [25/01/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [25/01/21].

Κριός

Η επιθυμία να γίνονται όλα με το δικό σου τρόπο, θα αυξηθεί αυτή τη στιγμή. Μόνο μην πιέζεις πολύ έντονα τις καταστάσεις. Η περιττή και δυσάρεστη αποφασιστικότητα δεν είναι τόσο πρακτική, όσο οι ευγενικές λέξεις ή οι στοργικές χειρονομίες απέναντι σ’ αυτόν που αγαπάς. Η διατήρηση της αρμονίας στο δεσμό σου, απαιτεί να είσαι σύντροφος, όχι ανταγωνιστής.

Ταύρος 

Αν το αντικείμενο του πόθου σου προσπαθεί να σε πιέσει για κάτι με το οποίο διαφωνείς, τότε θα ανακαλύψει, πόσο δύσκολο είναι να αλλάξεις γνώμη. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα με το να επιμείνεις στην άποψή σου. Μόνο είτε πρόκειται για θέμα αρχής είτε για την επιθυμία να του στείλεις ένα σαφές μήνυμα, φρόντισε να είσαι λογική για το πόσο διάστημα χρειάζεται να επιμείνεις.

Δίδυμοι

Αν πρόσφατα σκέφτεσαι τους επαγγελματικούς σου στόχους, τότε θα συζητήσεις τα σχέδιά σου με το ταίρι σου. Απαιτεί όμως προσεκτικό χειρισμό η προσπάθεια να ισορροπήσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες με την ερωτική σου ζωή. Ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις, πόσο ζωτικής σημασίας είναι η σχέση σου και πόσο απαραίτητο είναι να οικοδομήσετε μαζί, μια ζωή γύρω από αυτήν.

Καρκίνος

Οι ερωτικές αποφάσεις χρειάζονται μεγάλη λογική και όχι περίεργες κινήσεις. Αν όμως ένα δράμα που αφορά τη σχέση σου απαιτεί να απομακρυνθείς, τότε η Σελήνη σε παροτρύνει να βρεις έναν ήρεμο και χαλαρωτικό χώρο για να συνέλθεις. Το να πετύχεις αυτό που θέλεις όσο συντομότερα γίνεται, θα είναι πιο ευεργετικό από το να διαταράξεις την ερωτική σου ζωή. Κάνε ό,τι σε αναζωογονεί. svg%3E

Λέων 

Ο εραστής σου δικαιούται να έχει τη γνώμη του. Αν όμως αγνοήσει τη λογική ή τις έμπειρες συμβουλές που προσφέρεις, θα το πάρεις προσωπικά. Δείξε καλή θέληση και να είσαι θετική για να βοηθήσεις τον εραστή σου, να γίνει πιο ευέλικτος και ανοιχτόμυαλος. Μπορεί ο ευαίσθητος χειρισμός του ενθουσιασμού σου, να αλλάξει τα πράγματα.

Παρθένος

Προσπάθησε να μην δηλώνεις επιθετικά τις φιλοδοξίες σου όταν προσπαθείς να πείσεις τον εραστή σου να συμφωνήσει μαζί σου. Δήλωσε απλά τις απόψεις σου και περίμενε. Αν είσαι λιγότερο πιεστική θα δημιουργηθεί μια πιο αρμονική ατμόσφαιρα στο δεσμό σου. Μια πιο χαλαρή προσέγγιση θα σε βοηθήσει να πετύχεις μια μακροπρόθεσμη πρόοδο. Για αυτό μην πιέζεις τις καταστάσεις.

Ζυγός 

Μήπως αισθάνεσαι πως πρέπει να δώσεις περισσότερες εξηγήσεις ή δικαιολογίες σε ό, τι αφορά τον συναισθηματικό σου κόσμο ή τις ρομαντικές επιλογές σου; Ξέρεις τι ακριβώς θέλεις από την ερωτική σου ζωή. Η καθοδήγηση από την καρδιά σου, διασφαλίζει ότι θα ακολουθήσεις το σωστό δρόμο. Συνεπώς, συνέχισε να είσαι αληθινή με τον εαυτό σου. Αν οι άλλοι έχουν διαφορετικές απόψεις, δεν είσαι υποχρεωμένη να τους βοηθήσεις ή να τους κατευνάσεις.

Σκορπιός

Οι ευθύνες εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας θα είναι δύσκολες στη διαχείρισή τους. Μην νιώθεις όμως καμία ενοχή για τη μεγαλύτερη εστίαση που δίνεις στην ερωτική σου ζωή τώρα. Η εμπιστοσύνη στην καθοδήγηση της καρδιάς σου, θα σε οδηγήσουν σε ευκαιρίες που περιμένουν να εντοπιστούν. Δείξε την απαραίτητη εστίαση σε οποιαδήποτε περιοχή, η αποτυχία δεν μπορεί να είναι επιλογή. Ο έρωτας, ποτέ δεν μπορεί να είναι συνεχώς συμπληρωματικός στη ζωή σου. svg%3E

Τοξότης 

Μια ανταγωνιστική ατμόσφαιρα θα γλιστρήσει ξανά στον συναισθηματικό σου κόσμο. Αν είναι μέσα στο πνεύμα την διασκέδασης, τότε όλα καλά. Αν όμως δεν είσαι έτοιμη για μια σοβαρή ερωτική πρόκληση, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Αν αυτός που αγαπάς σε ωθεί να ακολουθήσεις το προβάδισμά του, τότε εξήγησέ του, τους λόγους που έχεις ανάγκη μια αναζωογόνηση. Αν πρέπει να αποδείξεις τον εαυτό σου, τότε υπάρχουν πιο συναρπαστικοί και ευχάριστοι τρόποι για να το κάνεις.

Αιγόκερως

Η προσπάθεια να πιέσεις σκληρά για να αποδεχτεί κάποιος την άποψή σου, δεν είναι ούτε χρήσιμο, ούτε απαραίτητο. Το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να δημιουργήσεις περισσότερο δράμα στο δεσμό σου, κάτι που δε θέλεις με τίποτα. Ακολούθησε μια ευγενική στάση τώρα επειδή είναι πιο διασκεδαστικό να δείχνεις το πάθος σου, χωρίς επίδειξη δύναμης.

Υδροχόος

Ακόμα κι αν αποδεχτείς την υποστήριξη του αγαπημένου, θα αντιληφθείς πως λαμβάνεις περισσότερα από όσα διαπραγματεύτηκες μαζί του. Αυτό όμως θα σου υπενθυμίσει πώς το αντικείμενο του πόθου σου μπορεί να είναι «ο βράχος» που χρειάζεσαι, όταν τον έχεις ανάγκη. Με τη βοήθειά του μπορείς να απαλλαγείς από το άγχος σου. Για αυτό εμπιστέψου την υποστηρικτική του ικανότητα τώρα.

Ιχθύες

Εμπιστέψου το ένστικτό σου, αν σου προτείνει να υιοθετήσεις μια ευαίσθητη προσέγγιση στα ερωτικά σου. Θα αντιμετωπίσεις μπερδεμένες συνθήκες που θα δημιουργήσουν το τέλειο κλίμα για να θολώσουν την ερωτική σου πραγματικότητα. Αν νιώθεις πως δεν είναι όλα όπως φαίνονται, τότε θα διαπιστώσεις πως το να λες «όχι», ή να απομονώνεσαι, θα είναι η σωτηρία σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments