Αθλητισμός

Μίχαελ Κρμέντσικ ΠΑΟΚ: Έγινε γνωστή η τιμή του

Μίχαελ Κρμέντσικ ΠΑΟΚ: Έγινε γνωστή η τιμή του
Μίχαελ Κρμέντσικ ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος έχει συμφωνήσει για τον δανεισμό του από την Μπριζ, ωστόσο, από το καλοκαίρι θα έχει δικαίωμα να αγοράσει τα δικαιώματά του

Κάτι για τον Κρμέντσικ, για τον οποίο γράφτηκε πως ο ΠΑΟΚ ρώτησε τιμή την Μπριζ ήταν υπερβολικό. Την τιμή, την γνωρίζουν στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», από την ώρα του δανεισμού του. Δεν συμφωνήθηκε γιατί πολύ απλά ήταν τελείως ανεδαφική.

Και δεν είναι καιρός για καλλιέργεια προσδοκιών, ειδικά όταν είναι αδύνατον να υλοποιηθούν. Αν όλα συνεχίσουν καλά, δανεικό θα ζητήσει (και του χρόνου) τον Τσέχο ο «Δικέφαλος του Βορρά.

Αυτός είναι ο φορ που θα φορέσει τα «ασπρόμαυαρα»

Ο ΠΑΟΚ βρήκε στο πρόσωπο του Μίχαλ Κρμέντσικ την λύση που έψαχνε στην επιθετική του γραμμή. Πρόκειται για έναν 27χρονο, με ύψος 1.91. Αγωνίζεται στην Μπριζ και σε εννέα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα του Βελγίου, έχει πετύχει τρία τέρματα ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ. Στο φετινό Champions League έχει αγωνιστεί σε τρεις αναμετρήσεις. Στο εντός έδρας (1-1) με την Λάτσιο, δύο λεπτά ως αλλαγή, στην αναμέτρηση Μπριζ – Ντόρτμουντ (0-3) ξανά ως αλλαγή, ενώ ήταν βασικός στην Γερμανία απέναντι στον ίδιο αντίπαλο για 66′ λεπτά.

Ο Τσέχος είναι προϊόν των ακαδημιών της Βικτόρια Πλζεν. Για να αγωνιστεί όμως στην συγκεκριμένη, νωρίτερα πήγε δανεικός στις Μπάνικ Σοκόλοφ, Κασλάφ, Μπάνικ Οστράβας και και Ντούγκλα Πράγας. Η τελευταία του χρονιά στην Βικτόρια Πλζεν (2019/20) ήταν αυτή που τράβηξε το ενδιαφέρον των Βέλγων για να τον κάνουν δικό τους. Σ’ αυτήν σε 20 αγώνες πρωταθλήματος και έναν Κυπέλλου πέτυχε 13 γκολ ενώ έδωσε και μία ασίστ. Επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα αγωνίστηκε σε δυο ματς των προκριματικών του Champions League και δύο του Europa. Στο τελευταίο μάλιστα βρήκε και δίχτυα για δύο φορές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments