Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Κρίνεται η συμμετοχή του Κρέσπο

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Κρίνεται η συμμετοχή του Κρέσπο
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Ισπανός αμυντικός είναι αμφίβολος για το ντέρμπι και σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του.

Ο Κρέσπο αποτελεί ένα από τα βασικότερα γρανάζια του ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα ήταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Πάμπλο Γκαρσία έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο προηγούμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αφού δεν τα παράτησαν και διεκδίκησαν μέχρι τέλους το μεγάλο «τρίποντο».

Σε ό,τι αφορά, τώρα, το παιχνίδι με τους Πειραιώτες, ο Ουρουγουανός τεχνικός φαίνεται πως περιμένει ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Ο Ισπανός αμυντικός αποχώρησε με πρόβλημα από το παιχνίδι με την «Ένωση» και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Αν τελικά ο Κρέσπο δεν αγωνιστεί στο Φάληρο, τότε τη θέση του θα πάρει ο Φερνάντο Βαρέλα δίπλα στον Σβέριρ Ίνγκασον.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, ο Γκαρσία σκέφτεται να επαναφέρει το 4-3-3, ξεκινώντας τους Ντόουγκλας Αουγκούστο πίσω από τους Σβαμπ και Ελ Καντουρί. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού και ο Μουργκ, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Τζόλης, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ουάρντα.

Σε αυτή τη θέση θα ήθελε παίκτη ο Πάμπλο Γκαρσία

Το όνομα του Σίντζι Καγκάβα που αναμένεται να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει κάνει ντόρο. Τόσο ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας, αλλά και στα ΜΜΕ. Όμως, το Sportime επιμένει ότι ο Πάμπλο Γκαρσία θα ήθελε η ομάδα του να ενισχυθεί σε άλλη μία θέση, όπου η εφημερίδα εκτιμάει ότι «πονάει» ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Ο ΠΑΟΚ θα κάνει μεταγραφή με ντόρο με την απόκτηση του Καγκάβα. Αλλά τι θα ήθελε ιδανικά ο Πάμπλο Γκαρσία άμεσα; 6άρι… ναι, αριστερό μπακ… ναι, αλλά και κάτι άλλο. Τερματοφύλακα. Νο1. Τόσο ο Πασχαλάκης όσο και ο Ζίβκοβιτς με τίποτα δεν βγάζουν σιγουριά. Ο Έλληνας πορτιέρε είναι στον πάγο… ενώ ο Σέρβος φάνηκε και στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ (που δεν έκανε δα και κανένα τραγικό λάθος) πως δεν εμπνέει σιγουριά. Είναι κάτι έξοδοι που κάνει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments