Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Μαρτίνς για το μεγάλο παιχνίδι

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Μαρτίνς για το μεγάλο παιχνίδι
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για το μεγάλο παιχνίδι με τους "ασπρόμαυρους".

Άλλο ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη για την 19η αγωνιστική της Super League. Σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι στην Τούμπα, ο Πέντρο Μαρτίνς φαίνεται πως σκέφτεται να αλλάξει τον σχηματισμό με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα του κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά». Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να τοποθετήσει τρεις παίκτες στο κέντρο της μεσαίας γραμμής (ξεκινώντας με Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά), δηλαδή να παίξει με σύστημα 4-3-3.

Μάλιστα, τον ρόλο του οργανωτή φαίνεται πως θα δώσει στον Κώστα Φορτούνη, τον οποίο πέρασε ως αλλαγή αντί του Βαλμπουενά στο κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Από εκεί και πέρα, ο Ραφίνια θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας, αριστερά θα είναι ο Ρέαμπτσιουκ. Το δίδυμο στα στόπερ θα αποτελέσουν κατά πάσα πιθανότητα ο Σεμέντο και ο Σισέ. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα. Φανέλα βασικού κέρδισε με την εμφάνισή του ο Μπρούμα, ενώ στο άλλο άκρο της επίθεσης θα είναι ο Βρουσάι και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Tο ψάχνει για εξτρέμ – Aνοιχτό του Σισέ

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες που θέλουν να ενισχυθούν έχουν λίγες μέρες ακόμα και θα πρέπει να τρέξουν τις διαδικασίες. Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες είναι και ο Ολυμπιακός που θέλει να ενισχυθεί, κυρίως για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις από τη στιγμή που το πρωτάθλημα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα καταλήξει και φέτος στον Πειραιά.

Μια από τις θέσεις που ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί να έρθει ποδοσφαιριστής, είναι αυτή του ακραίου επιθετικού. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν επαφές ουτοσώστε να αποχωρήσουν οι Λοβέρα, Κάιπερς και Σουντανί και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για να αποκτηθεί ένας ακόμα εξτρέμ που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Τα ονόματα των Γκροτίτσκι και Ζοάο Βίκτορ βρίσκονται ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα γιατί όπως αναφέραμε και πριν ο χρόνος πιέζει.

Πριν από τον εξτρέμ ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ και επέλεξε τους πρωταθλητές για να συνεχίσει την καριέρα του. Μάλιστα δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας από τους «ερυθρόλευκους». Μετά την μεταγραφή του 33χρονου στόπερ οι επιλογές για το κέντρο της άμυνας είναι αρκετές.

Θυμίζουμε ότι εκτός από τον Σωκράτη, υπάρχουν οι Ρούμπεν Σεμέδο, Μπα, Παπέ Σισέ και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που αγωνίζεται ελάχιστα, αλλά έχει σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια του συλλόγου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η έλευση του Σωκράτη ανάβει το πράσινο φως για την παραχώρηση ενός παίκτη που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Ο επικρατέστερος για να αποχωρήσει είναι ο Σισέ. Οι Λιλ και Σεντ Ετιέν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη πρόταση. Δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments