Video

Keira Knightley: Γιατί δεν ξαναγυρίζει ερωτικές σκηνές με άντρες σκηνοθέτες

Keira Knightley: Γιατί δεν ξαναγυρίζει ερωτικές σκηνές με άντρες σκηνοθέτες
Keira Knightley: Η ίδια θα απορρίπτει κάθε πρόταση για συμμετοχή σε ερωτικές σκηνές ταινιών που σκηνοθετούνται από άνδρες.

Την πόρτα σε άνδρες σκηνοθέτες που θα της ζητούν να γυρίσει ερωτικές σκηνές, θα κλείνει η Κίρα Νάιτλι. Η 35χρονη Βρετανίδα ηθοποιός και μητέρα δύο κοριτσιών προέβη στη συγκεκριμένη αποκάλυψη μιλώντας στη σκηνοθέτιδα Λούλου Γουάνγκ και τη δημοσιογράφο Νταιάν Σόλγουεϊ για το podcast «Chanel Connects».

«Είναι κατά κάποιον τρόπο αυταρέσκεια αλλά και η ανδρική οπτική. Μου είναι πολύ άβολο να προσπαθήσω να απεικονίσω αυτό που φαντάζεται το ανδρικό βλέμμα. Δεν θέλω άλλο αυτές τις απαίσιες σκηνές σεξ όπου είναι όλοι ιδρωμένοι και αγκομαχούν. Δεν με ενδιαφέρει πλέον να κάνω κάτι τέτοιο» ανέφερε χαρακτηριστικά. Η Νάιτλι, η οποία έχει εμφανιστεί πάντως γυμνή τόσο στο «Atonement» όσο και στο «Colette», ανέφερε μάλιστα πως αν έφτιαχνε μία ιστορία για το ταξίδι της μητρότητας και του κορμιού, θα το έκανε με γυναίκα στη σκηνοθεσία.

Ο ρόλος της «Elizabeth Swann» που την ανέδειξε και απογείωσε τη φήμη της έφερε στην καθημερινότητά της τους αχόρταγους παπαράτσι. Την ακολουθούσαν παντού για μία φωτογραφία ενώ και η εξαιρετικά λεπτή σιλουέτα της στην πρεμιέρα της ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» οδήγησε πολλά Μέσα να υποθέσουν ότι πάσχει από κάποια διατροφική δυσλειτουργία. Βροχή έπεσαν τότε τα δημοσιεύματα και οι φήμες περί «νευρικής ανορεξίας», τα οποία η ηθοποιός δεν έχανε ευκαιρία να διαψεύδει.

«Δίνω μεγάλη αξία στην εμφάνιση και το σώμα μου έχει κάνει ήδη δύο παιδιά και απλά θα προτιμούσα να μη στέκομαι γυμνή μπροστά σε ένα γκρουπ από άντρες» τόνισε. Σημειώνεται ότι η Βρετανίδα σταρ έχει μιλήσει στο παρελθόν για τον σεξισμό που έχει βιώσει στην καριέρα της, συμπεριλαμβανομένης της μισθολογικής ανισότητας με τους άνδρες συναδέλφους της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments