Ελλάδα

Άριελ Κωνσταντινίδη: Απίστευτη αποκάλυψη – «Δεχόμουν σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή»

Άριελ Κωνσταντινίδη: Απίστευτη αποκάλυψη – «Δεχόμουν σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή»
Άριελ Κωνσταντινίδη: «Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή, την ώρα της παράστασης, κάθε μέρα, με ένα φιλί» δήλωσε εμφανώς ταραγμένη.

H Άριελ Κωνσταντινίδη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον αέρα της εκπομπής Pop Up στον Alpha, όταν αποκάλυψε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στο θέατρο. Ενώ στο βίντεο που προβλήθηκε η Άριελ Κωνσταντινίδη προσπαθούσε να μην συγκινηθεί, μόλις βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα.

«Έχω δεχτεί σεξουαλική και εκβιαστική παρενόχληση. Κανένας δεν έχει εξουσία πραγματικά, εμείς του δίνουμε τα “κλειδιά” για την εξουσία. Δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν φοβάμαι ότι κάποιος θα μου κάνει κακό. Είμαι ανακουφισμένη ότι κάτι αρχίζει να γίνεται.

Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή, την ώρα της παράστασης, κάθε μέρα, με ένα φιλί. Κλεινόμουν στο καμαρίνι και στις τουαλέτες. Έτρεμα σαν το ψάρι. Ήταν θέμα επιβίωσης, όχι αξιοπρέπειας. Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να με ξεφτιλίσει πριν την παράσταση επειδή δεν ήξερα τα λόγια. Με έπαιρνε τηλέφωνο η γυναίκα του για τον δικαιολογήσει. Επίσης, γυναίκα συνάδελφος την ώρα της παραστάσης με κακοποιούσε σωματικά γιατί ένιωθε ανταγωνισμό. Έτρωγα ξύλο», είπε μεταξύ άλλων η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Το πρωί της Τρίτης, η Ζέτα Δούκα προχώρησε σε μια καταγγελία σε ότι αφορά συνεργασία που είχε κατά το παρελθόν με τον Γιώργο Κιμούλη κατά την οποία, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ηθοποιός, υπέστη σωματική και λεκτική βία από τον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα η Ζέτα Δούκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” στο MEGA και όταν κλήθηκε να σχολιάσει την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, προχώρησε σε σοκαριστικές αποκαλύψεις. Υποστήριξε ότι ο συνάδελφος της δεν είχε καθόλου καλή συμπεριφορά και υπήρχαν στιγμές που ξέφυγε εντελώς χρησιμοποιώντας λεκτική και σωματική βία.

«Όλη τη χρονιά που συνεργάστηκα μαζί του ήταν μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία, εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού» ανέφερε η Ζέτα Δούκα και στη συνέχεια τόνισε: «Έκανε τα πάντα για να με ταράξει επί σκηνής και εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας». Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι μια φορά την κλώτσησε και την έβρισε, ενώ ανέφερε ότι είχε αποφασίσει να κλείσει το θέατρο λόγω αυτών των συμπεριφορών, ωστόσο άλλαξε τη γνώμη της έπειτα από συνομιλία με τον επιχειρηματία του θεάτρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments