Ελλάδα

Επίθεση με μολότοφ σε αστυνομικούς στο Μενίδι

Επίθεση με μολότοφ σε αστυνομικούς στο Μενίδι
Μενίδι: Επεισόδια εκτυλίσσονται το βράδυ της Τετάρτης στο Μενίδι, όπου άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ σε αστυνομικούς.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν απόψε στο Μενίδι, όταν κατά την διάρκεια συγκέντρωσης κατοίκων κατά των μέτρων του lockdown που εφαρμόζονται στην Δυτική Αττική. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει 35 προσαγωγές.

To περιστατικό συνέβη πριν από λίγο στην περιοχή των Αχαρνών και στην οδό Λιοσίων και συγκεκριμένα στο ύψος του αριθμού 42 όταν και συγκεντρωμένα άτομα πέταξαν πέτρες και μία βόμβα μολότοφ κατά αστυνομικών. Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο για να διαλύσουν συγκέντρωση ατόμων δέχτηκαν την επίθεση των συγκεντρωμένων.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και αποχώρησαν, ενώ παράλληλα κινητοποιήθηκαν ομάδες ΟΠΚΕ και στάλθηκαν στην περιοχή και διμοιρίες των ΜΑΤ. Λίγο μετά τις οκτώ, άνδρες περιπολίας ΟΠΚΕ εντόπισε κοντά στην πλατεία μια ομάδα που προσπαθούσε να απομακρυνθεί από τα στενά, και προσήγαγαν 13 άτομα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, κάποιοι από τους οποίους είχαν σε σακίδια τέσσερεις βόμβες μολότοφ και πέτρες.

Από την πλευρά της Ασφάλειας έχει ξεκινήσει η διενέργεια προανάκρισης για την επίθεση εναντίον των αστυνομικών, ενώ στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την πλατεία Καράβου εξακολουθούν να παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που διενεργούν συνεχείς ελέγχους σε όλους τους διερχόμενους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments