Lifestyle

Ράνια Τζίμα: Αυτός είναι ο λόγος που ο πατέρας της την αποκαλούσε «χαζό»

Ράνια Τζίμα: Αυτός είναι ο λόγος που ο πατέρας της την αποκαλούσε «χαζό»
Ράνια Τζίμα: Μίλησε για τον σύζυγό της αλλά αναφέρθηκε και στον πατέρα της.

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 βρέθηκε η Ράνια Τζίμα, η οποία, μεταξύ άλλων μίλησε για την επαγγελματική της πορεία στη δημοσιογραφία και τη σχέση της με την πολιτική ενώ εξομολογήθηκε την ιστορία του έρωτά της με τον σύζυγό της Γαβριήλ Σακελλαρίδη και εξέφρασε το παράπονό της από τον πατέρα της.

«Ήταν ρομάντζο. Όταν τον γνώρισα δεν ήθελα να τον ξέρω. Πιστεύω ότι ο κόσμος με θεωρεί ξινή, σκληρή και πολλά άλλα. Ο Γαβριήλ μου λέει πολλές φορές: Δεν μπορείς να λυθείς; Στη σχέση με τον σύζυγό μου δεν είμαι το αφεντικό. Εγώ θα γκρινιάξω, αλλά θα υποχωρήσω. Ο Γαβριήλ είναι ένας άνθρωπος που έχει πιο έντονες γωνίες από μένα. Θα τον δώσω στεγνά», ανέφερε, αρχικά, η ίδια.

«Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Γαβριήλ. Πριν τον γνωρίσω, τον έκοβα από παντού. Θεωρούσα ότι δεν είχα να πω τίποτα με αυτόν τον κύριο. Δεν κατάλαβα πως την πάτησα με τον Γαβριήλ. Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω τι συνέβη. Είναι διευθυντής του ελληνικού τμήματος διεθνούς αμνηστίας αυτή την περίοδο. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον σύζυγό μου και την κόρη μου. Νομίζω θα κατέρρεα. Θεωρώ ότι ο Γαβριήλ το έχει καταλάβει αυτό. Είναι ο πιο ωραίος άντρας στην Αθήνα»!

Στη συνέχεια, η Ράνια Τζίμα μίλησε για το όνειρο της να ζήσει στο εξωτερικό, αλλά και το παράπονο που έχει από τον πατέρα της. «Ο μπαμπάς μου δεν συμπαθεί καθόλου τους δημοσιογράφους. Ακόμα και τώρα μου λέει: Τι δουλειά είναι αυτή που κάνεις; Τέτοια πράγματα. Σκληρός, αυστηρός. Νομίζω ότι εκείνος πιστεύει πως αυτά που πραγματικά χρειάζεται να ξέρει, θα βρει έναν τρόπο να τα μάθει και δεν μας έχει εμπιστοσύνη για τον τρόπο που του τα μεταφέρουμε. Μας βλέπει με μεγάλο σκεπτικισμό. Είναι και ένας άνθρωπος πολύ βαθιά πολιτικοποιημένος. Δηλαδή εγώ μεγάλωσα σε ένα σπίτι που η πολιτική συζήτηση ήταν καθημερινή υπόθεση το οποίο νομίζω πως πέρασε και στο δικό μου DNA», τόνισε.

«Το χειρότερο από όλα, που με εκνευρίζει πάρα πολύ, είναι πως όχι μόνο δεν με βλέπει στο δελτίο αλλά με παίρνει και τηλέφωνο την ώρα του δελτίου. Να μου πει, δε, κάτι αδιάφορο. Σε βαθμό που πιστεύω ότι, χωρίς να το καταλαβαίνει, το κάνει επίτηδες. Όταν ήμουν στην ΕΡΤ3 έπαιρνα 594 ευρώ και έλεγε στη μάνα μου που ζούσε τότε: Το παιδί σου είναι χαζό. Γυρίζει στο σπίτι στη μια τη νύχτα, είναι τελείως χαζό και έχει κάποιο πρόβλημα Αναρωτιόταν αν ήμουν καλά και τι έκανα», συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η Ράνια Τζίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments