Αθλητισμός

Ντάριλ Μέικον AEK: Το παλεύει για τον Αμερικανό

Ντάριλ Μέικον AEK: Το παλεύει για τον Αμερικανό
Ντάριλ Μέικον AEK: Η Ένωση βρίσκεται κοντά στο να ολοκληρώσει μια μεγάλη μεταγραφή.

Η ΑΕΚ έχει μπει στη φετινή σεζόν με μεγάλα όνειρα για την κατάκτηση τίτλων. Οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται μέσα σε όλες τις διοργανώσεις παρά τους πολλούς τραυματισμούς που έχουν επηρεάσει την ομάδα. Ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του γνωρίζουν ότι φέτος η διαφορά με τον Παναθηναϊκό δεν είναι χαοτική και ίσως υπάρχει μεγάλη ευκαιρία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να κάνει τον πρόεδρο της ΚΑΕ να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει δώσει πολλά χρήματα για να καταφέρει να επιστρέψει η ΑΕΚ στους τίτλους και να φτιάξει και πάλι ένα καλό όνομα στην αγορά. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου βλέπει ότι η ομάδα του χρειάζεται έναν κόμπο γκαρντ και εδώ και καιρό εξετάζει τις περιπτώσεις που υπάρχουν στην ξένη αγορά. Φαίνεται πως ο Έλληνας τεχνικός έχει ξεχωρίσει μια εξαιρετική περίπτωση αθλητή. Μιλάμε για έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα για να κάνει τη διαφορά.

Ο Μέικον ο εκλεκτός της ΑΕΚ

Ο εκλεκτός για ΑΕΚ δεν είναι άλλος από τον σπουδαίο Ντάριλ Μέικον. Ο Αμερικανός έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατασαράι και πολλές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον. Μεταξύ αυτών η ΑΕΚ και η Μονακό. Η Βασίλισσα όμως έχει καταφέρει να έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του και να προχωρά την περίπτωσή του. Η Ένωση προσπάθησε να φέρει ξανά στην Ελλάδα τον Ρέι, αλλά εγκατέλειψε την περίπτωση του όταν έμαθε ότι ο Μέικον ήταν ελεύθερος.

Με τον ερχομό και του Μέικον η ΑΕΚ θα έχει μακράν τη πληρέστερη και ακριβότερη εξάδα ξένων στην εποχή Αγγελόπουλου! Στο φετινό BCL, σε 6 αγώνες, ο Μέικον μετράει 19.5 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ σε 31.1 λεπτά στο παρκέ. Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν ο Μόουζες θα μείνει στο ρόστερ ως έβδομος ξένος. Θυμίζουμε ότι τα προηγούμενα 24ωρα έγινε η ανατροπή με τον Λίνο Χρυσικόπουλο που αρχικά είχε ζητήσει να αποχωρήσει επειδή δεν έπαιζε αρκετά, αλλά τελικά πείστηκε από τον προπονητή του να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments