Lifestyle

Σοφία Χαρμαντά: Όταν τρέλανε κόσμο με το ανύπαρκτο στρινγκάκι της

Σοφία Χαρμαντά: Όταν τρέλανε κόσμο με το ανύπαρκτο στρινγκάκι της
Σοφία Χαρμαντά: Με ανύπαρκτο στρινγκ τρέλανε κόσμο

Στη Μύκονο βρέθηκε για διακοπές, χωρίς τον αγαπημένο της Τζέραρντ Μπάτλερ, η Σοφία Χαρμαντά το καλοκαίρι που μας πέρασε. Η σύντροφος του 50χρονου Σκωτσέζου ηθοποιού εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ το εκπληκτικό μαγιό που φόρεσε έκανε όλα τα μάτια να καρφωθούν πάνω της.

Άλλωστε ένα από τα πιο “δυνατά” σημεία της είναι τα οπίσθιά της και όχι άδικα. Μπήκε δυναμικά στον χώρο του μόντελινγκ, κερδίζοντας τις όλες τις εντυπώσεις με τις σωματικές της αναλογίες αλλά και με τον χαρακτήρα της. Η αλήθεια είναι ότι για πολλές κοπέλες έχουμε γράψει για το σώμα τους και ειδικά για τους γλουτούς, αλλά της Σοφία Χαρμαντά δεν το κορμί δεν σηκώνει καμία μα καμία αμφισβήτηση.

Το ειδύλλιο του Τζέραρντ Μπάτλερ και της Σοφίας Χαρμαντά ξεκίνησε το 2019, αλλά διακόπηκε όταν ο διάσημος σταρ επέστρεψε στην αγκαλιά της πρώην συντρόφου του, Μόργκαν Μπράουν. Ωστόσο, ύστερα από λίγους μήνες η Ελληνίδα μοντέλο είχε και πάλι την πρώτη θέση στην καρδιά του. Το ζευγάρι ταξίδεψε πρόσφατα στην Κυανή Ακτή – στη Νίκαια και στο Μονακό- όπου απόλαυσαν τις διακοπές τους. Μάλιστα ο γνωστός pr manager Χάρης Σιανίδης που βρισκόταν επίσης εκεί , αποκάλυψε μέσω instagram την επανασύνδεσή τους, με στιγμιότυπα από τη Νίκαια της Γαλλίας.

Για πολλούς η Σοφία Χαρμαντά είναι η Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ. Είναι από τα ωραιότερα μοντέλα της χώρας μας, που κάνει πραγματικά αξιόλογη καριέρα στο εξωτερικό.  Το εντυπωσιακό μοντέλο έχει σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό της, ενώ έχει διασχίσει και τις πασαρέλες γνωστών Οίκων. Και στην περίπτωση της Σοφίας Χαρμαντά μπορούμε να πούμε ότι… «δυστυχώς, το χάσαμε το κορμί πατριώτη». Πάντως, το μοντέλο ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της στο λογαριασμό της στο Instagram, οπότε οι followers της μπορούν να τη θαυμάσουν εκεί.

Το εντυπωσιακό μοντέλο δεν ονειρευόταν παιδιόθεν τον εαυτό του στο fashion industry, δεν ήθελε να διανύσει χιλιόμετρα σε πασαρέλες ούτε και φωτογραφιζόταν αυτάρεσκα μπροστά στον καθρέφτη του, αν και προφανώς διέθετε τα προσόντα για όλα τα παραπάνω. Μόνο αφότου ξεκίνησε να σπουδάζει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το μόντελινγκ στον ελεύθερο χρόνο της – κι αυτό γιατί ήταν ένα επικερδές χόμπι. Ήταν, όμως, τόσο καλή ώστε γρήγορα η part time δουλειά της έγινε εργασία πλήρους απασχόλησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments