Video

Οικονομόπουλος: Η αγάπη μου για τον Χριστό είναι απέραντη και ανεξίτηλη

Οικονομόπουλος: Η αγάπη μου για τον Χριστό είναι απέραντη και ανεξίτηλη
Οικονομόπουλος: Ευχαριστεί τον Θεό για το δώρο που του έχει κάνει.

Η Ναταλία Γερμανού συνάντησε τον τραγουδιστή που αναδείχθηκε από τον δεύτερο κύκλο του τηλεοπτικού διαγωνισμού ταλέντων «Dream Show» Νίκο Οικονομόπουλο και μίλησαν για όλα, από τις φιλίες που δεν έκανε στον χώρο του τραγουδιού και την οικογένεια που θα ήθελε να δημιουργήσει μέχρι τη μεγάλη αγάπη που τρέφει προς τα θεία.

Ο εν λόγω καλλιτέχνης, ο οποίος έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος, τόνισε ότι γνωρίζει πολλούς ανθρώπους στη νύχτα αλλά εξήγησε πως δεν έχει δημιουργήσει φιλίες. Ταυτόχρονα, είναι από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να προκαλούν αλλά νιώθει ότι προκαλείται από άλλους.

Στην καριέρα του, όπως προέταξε, δεν υπήρξε δημοσιοσχετίστας ποτέ και ούτε «πούλησε» για να προωθεί την προσωπική του ζωή. Προτιμά να την κρατά καλά φυλαγμένη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι αυτό γιατί του αρέσει να ζει φυσιολογικά όπως κάθε άλλος άνθρωπος.

«Προσπαθώ να μην δημοσιοποιώ την προσωπική μου ζωή, δεν το κάνω επίτηδες, μου αρέσει να ζω τη ζωή μου φυσιολογικά. Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος, ζω όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται μία πολύ πολύ φυσιολογική ζωή και χαίρομαι με τα απλά πράγματα».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην επαφή του με τα θεία η οποία είναι γνωστή. Για εκείνον τη μεγαλύτερη αγάπη, που δεν συναντά κανένα ταβάνι, την νιώθει για τον Χριστό κι αυτό λόγω της απροσμέτρητης ευγνωμοσύνης του για τα χαρίσματα και τη ζωή που του χάρισε.

«Η αγάπη μου, η οποία είναι απέραντη, ανεξίτηλη, χωρίς τέλος, χωρίς ταβάνι, είναι η αγάπη μου τον Χριστό. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά τα πράγματα δεν γίνονται από μόνα τους. Τα πράγματα δεν τα έκανα εγώ. Αν θεωρήσουμε ότι έχω μια φωνή καλή, δεν είναι δική μου η φωνή. Αυτό το ταλέντο είναι ένα δώρο από τον Θεό. Ευχαριστώ τον Θεό για όλα αυτά, τα καλά και τα άσχημα που έζησε σε μικρότερη ηλικία».

Τέλος, αποκάλυψε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή ότι θα ήθελε να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στιγμές που λόγω της καριέρας του νιώθει ανακούφιση που δεν έχει μία τόσο τεράστια ευθύνη στις πλάτες του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments