Lifestyle

Βάνα Μπάρμπα: Άσχημα τα νέα για την αγαπημένη ηθοποιό

Βάνα Μπάρμπα: Άσχημα τα νέα για την αγαπημένη ηθοποιό
Βάνα Μπάρμπα: Δύσκολες ώρες για τη γνωστή ηθοποιό.

Τις ευχές και την αγάπη των διαδικτυακών της φίλων ζητά μέσω της σχετικής ανάρτησής της στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα καθώς ένα πολύ δικό της άτομο, η μητέρα της, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, δύσκολες φαίνεται πως είναι οι τελευταίες ώρες για την Ελληνίδα ηθοποιό και πρώην μοντέλο που έχει βραβευτεί ως Μις Ελλάς το 1984. Για αυτό και ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να της στείλουν τη θετική τους ενέργεια. Η ηθοποιός λοιπόν, μέσα από μια δημοσίευση στο άκρως δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό πως η μητέρα της, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία, βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Τη δυσάρεστη αυτή είδηση θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας πως βλέποντας τη μητέρα της σε αυτή την κατάσταση είναι σαν να βλέπει ένα μωρό, και παράλληλα ζήτησε από όλους να ευχηθούν να πάνε όλα καλά και να καταφέρει να βγει από το νοσοκομείο υγιής.

«Αγαπητοί φίλοι ζητώ τις ευχές σας για το πιο πολύτιμο πλάσμα της ζωής μας, τη μητέρα… Είμαι στο νοσοκομείο δίπλα της και βλέπω ένα μωρό πια. Στείλτε νοερά ευχές και αγάπη και θα τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ Νοσοκομείο Φιλιατών, όλο το προσωπικό καθώς και τους γιατρούς που κάνουν τόσο ευγενικά το χρέος τους, σας ευχαριστώ. Και εγώ και η μικρή μου Αφροδίτη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Ακολουθεί η  ανάρτηση στο Facebook:

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε δηλώσει για την οικογένεια καθώς και για τη μητρότητα το εξής: «Είμαι παιδί της επαρχίας, της Ηπείρου, κόρη της Αφροδίτης και του κυρίου Μπάμπη. Το τσαγανό μου ήταν η αθωότητά μου, η ομορφιά μου, η ψυχή μου, όλα ακατέργαστα. Δεν ήξερα τη δυναμική μου. Άλλα συμφέροντα έπαιζαν το όνομά μου. Ήμουν ένα κοριτσάκι, λίγο ανόητο, χωρίς γνώση. Ως τα τριάντα δεν ήξερα τι μου γινόταν. Συνείδηση απέκτησα μετά τα τριάντα πέντε. Όταν έγινα μητέρα, η γνώση ήταν πλήρης πια».

«Δεν θα πρότεινα στα νέα κορίτσια να κάνουν μόνα τους ένα παιδί. Τα παιδιά χρειάζονται δύο γονείς. Εγώ δεν ξεκίνησα για να είμαι μόνη μου. Ήμουν επιπόλαια. Πίστευα ότι μπορώ να τα καταφέρω. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει: Δεν θα ήθελα να ξαναμεγαλώσω μόνη μου ένα παιδί. Θα ήθελα να μοιράζομαι τις ευθύνες. Τσάκισα. Έγινα και το αρσενικό και το θηλυκό, έχασα την θηλυκή μου υπόσταση. Δεν έχω χρόνο για μένα. Η μητρότητα μου πήρε δεκάξι χρόνια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments