Lifestyle

Βάνα Μπάρμπα: Με χαρά θα κάνω το εμβόλιο – Όλα τα άλλα είναι ανόητη συνωμοσιολογία

Βάνα Μπάρμπα: Με χαρά θα κάνω το εμβόλιο – Όλα τα άλλα είναι ανόητη συνωμοσιολογία
Βάνα Μπάρμπα: Σε συνέντευξή της πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του εμβολιασμού δηλώνοντας πως «δεν γίνεται να μπορούμε να δούμε το φως στο τούνελ και να λέμε όχι».

Η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα βρέθηκα καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» και μίλησε για τον εμβολιασμό. Η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να εμβολιαστεί και περιμένει με χαρά να έρθει η στιγμή για να μπει τέλος στο φόβο και να μπορέσει να ξαναγκαλιάσει τα δικά της πρόσωπα. «Έχω έξι μήνες να δω τους γονείς. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να μην μπορείς να αγκαλιάσεις τον γονιό σου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσα είπε για τον κορωνοϊό και τις δοκιμασίες που περνάμε

«Δοκιμαζόμαστε όλοι. Είναι δύσκολη η εποχή που ζούμε. Είμαστε σε απομόνωση από τους ανθρώπους που αγαπάμε. Τρομακτικό ότι δεν μπορούμε να δώσουμε ένα βλέμμα υπόσχεσης και αγάπης. Ζούμε αγκαλιά με τον φόβο. Κάθε επαφή που μας έδινε χαρά μας φοβίζει. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που περνάμε».

Όσο για το αν θα κάνει το εμβόλιο είπε χαρακτηριστικά: «Θα κάνω με μεγάλη χαρά το εμβόλιο. Ποιος δεν θα ήθελε να πάει στην πηγή και να πιει νερό. Είμαι συνειδητοποιημένη. Από το να ζω με τον φόβο και να μην ζω στην ουσία, χίλιες φορές να διώξω τον φόβο και να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου με αξιοπρέπεια και με μια παλιά κανονικότητα».

Επίσης αναφέρθηκε στους γονείς της και στο πώς βιώνουν την κατάσταση. «Έχω έξι μήνες να δω τους γονείς. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να μην μπορείς να αγκαλιάσεις τον γονιό σου». Και έκλεισε λέγοντας: «Ανόητη όλη αυτή η συνωμοσιολογία. Δεν γίνεται να μπορούμε να δούμε το φως στο τούνελ και να λέμε όχι».

 

Λίγα λόγια για τη Βάνα Μπάρμπα

Η σταδιοδρομία της ξεκίνησε μετά τη νίκη της σε διαγωνισμό ομορφιάς στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Ήταν υποψήφια Μις Κόσμος το 1984. Με την παρουσία της στην ιταλική ταινία Mediterraneo, η οποία κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας το 1991, έγινε ιδιαίτερα γνωστή και συνέχισε την σταδιοδρομία της εμφανιζόμενη στην τηλεόραση και στο θέατρο. Συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του Dancing with the Stars, όπου κατέκτησε τη δωδέκατη θέση.

Έχει μία κόρη, τη Φαίδρα-Θεοδώρα, με τον συγγραφέα και επιχειρηματία ναυτιλιακών και ασφαλιστικών υπηρεσιών Αναστάση Μαρασλή. Στις 12 Ιουνίου του 2019 ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με το Κίνημα Αλλαγής για τις Ελληνικές βουλευτικές εκλογές 2019.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments