Video

Άγγελος Μπράτης: Αποκάλυψε ποιο άτομο ήθελε να νικήσει στο GNTM

Άγγελος Μπράτης: Αποκάλυψε ποιο άτομο ήθελε να νικήσει στο GNTM
Άγγελος Μπράτης: «Επέμενε πολύ η Βίκυ Καγιά να πάω στο GNTM. Ήμουν από τους τελευταίους που πήγα σε casting», ανέφερε ο ίδιος.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Δε γίνεται» ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου ο ένας εκ της κριτικής επιτροπής του Greece Next Top Model, Άγγελος Μπράτης. Ο γνωστός σχεδιαστής, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το άτομο που ο ίδιος ήθελε να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο και δεν είναι άλλο από την Παρασκευή Κερασιώτη.

«Είπα όταν είδα τον Ηρακλή πως θα είναι στον τελικό. Το είπαν όλοι νομίζω. Δεν περίμενα κανέναν να κερδίσει γιατί το παιχνίδι αλλάζει συνεχώς και το έχουμε δει πολλές φορές αυτό αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να πω ποιος θα ήθελα να κερδίσει. Δεν ξέρω αν θα με μαλώσουν, θα ήθελα να κερδίσει η Παρασκευή. Από την πρώτη στιγμή που την είδα. Την είδα έξω και πήγα και της μίλησα και εγώ δεν μιλάω γενικά στα παιδιά», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ο κύριος Μπράτης έχει νόημα. Το έχω κερδίσει αυτό με το κύριο Μπράτη, δε ζητάω σε κανέναν να με λέει κύριο. Την είδα και πήγα και της μίλησα, ήταν πολύ ντροπαλή και μετρημένη. Θα δείτε την Παρασκευή πολύ σύντομα να κάνει απίστευτα πράγματα. Δεν το ξέρω, το νιώθω. Έχω δει άπειρα κορίτσια, δεν υπάρχει καμία σαν την Παρασκευή».

Και σχετικά με το πόσο έχει επηρεαστεί η ζωή του από τη δημοσιότητα λόγω του GNTM, ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε πως «δεν δίνω συχνά συνεντεύξεις αλλά έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να εισβάλουν στην προσωπική μου ζωή. Η απάντηση είναι πάντα ίδια αφού είναι προσωπική η ζωή. Οι σχέσεις είναι μεταξύ δύο ανθρώπων».

«Με ενοχλεί όταν κάποιος επιμένει για την προσωπική μου ζωή. Συνήθως αντιστρέφω την ερώτηση. Τι είναι αυτό που σε ενδιαφέρει τόσο και σε καίει; Εγώ μια χαρά είμαι. Έχει ενδιαφέρον όταν τους ενδιαφέρω εγώ. Όταν λέω ότι δεν είμαι σε σχέση, δεν είμαι σε σχέση. Είμαι ακόμα μόνος μου».

«Επέμενε πολύ η Βίκυ Καγιά να πάω στο GNTM. Ήμουν από τους τελευταίους που πήγα σε casting. Αν με ρωτούσες πριν από πέντε χρόνια θα σου έλεγα ότι δεν πάω στην τηλεόραση. Την πρώτη χρονιά του GNTM ήμουν τρομοκρατημένος, δεν έβγαινα στον δρόμο», παραδέχτηκε ο Άγγελος Μπράτης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments