Αθλητισμός

Φεντερίκο Μακέντα Παναθηναϊκός: Στην πόρτα της εξόδου ο Ιταλός

Φεντερίκο Μακέντα Παναθηναϊκός: Στην πόρτα της εξόδου ο Ιταλός
Φεντερίκο Μακέντα Παναθηναϊκός: Οι πράσινοι έχουν δεχτεί πρόταση για τον Ιταλό και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει.

Πριν από μερικά χρόνια ο Φεντερίκο Μακέντα έψαχνε μια ομάδα για να αναστήσει την καριέρα του. Τελικά ο Ιταλός ήρθε στη χώρα μας και σίγουρα θα πρέπει να νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του. Ο έμπειρος σέντερ φορ κατάφερε να βρει τον καλό του εαυτό με αρκετά γκολ και γενικότερα καλές εμφανίσεις. Κατά καιρούς έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό. Ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να αγωνιστεί και πάλι στο εξωτερικό.

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από την ομάδα. Μάλιστα ο ερχομός του Καρλίτος έκανε πιο εύκολα τα πράγματα. Κόντρα στα προγνωστικά ο Ιταλός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποχωρήσει αν έρθει μια καλή πρόταση. Όπως όλα δείχνουν αυτή η πρόταση έχει φτάσει στα γραφεία της ομάδας και ο Ιταλός βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Ήρθε η πρόταση για Μακέντα

Τη συγκεκριμένη είδηση έκανε γνωστό το Gazzetta.gr. Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει: “Μεταγραφικός «οργασμός» για τον Παναθηναϊκό στην τελευταία ημέρα της ποδοσφαιρικής αγοράς! Το «τριφύλλι» μετά την μεταγραφή του Σανκαρέ και εκείνες των Νγκμπακοτό, Νιάσε που αναμένονται να ανακοινωθούν μέσα στην ημέρα, είναι έτοιμος να παραχωρήσει τον Φεντερίκο Μακέντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ έφτασε πρόταση για την παραχώρηση του Ιταλού επιθετικού. Η προσφορά ικανοποιεί τους «πράσινους», οι οποίοι έχουν αποδεχθεί την πρόταση και ο Ιταλός είναι κοντά στον επόμενο προορισμό της καριέρας του. Τις τελευταίες ημέρες είχε προκύψει «κρούση» από την Εσπανιόλ ενώ υπάρχουν και ιταλικές ομάδες στο… παιχνίδι. Τις επόμενες ώρες τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments