Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Με συμπτώματα εγκεφαλικού εισήχθη στο νοσοκομείο

Πέτρος Φιλιππίδης: Με συμπτώματα εγκεφαλικού εισήχθη στο νοσοκομείο
Πέτρος Φιλιππίδης: Ποια είναι η ανακοίνωση της οικογένειας του ηθοποιού μετά το λιποθυμικό επεισόδιο.

Με συμπτώματα εγκεφαλικού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης. όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης εκτάκτως στο νοσοκομείο Υγεία. Ο Π. Φιλιππίδης αισθάνθηκε αδιαθεσία στο σπίτι του στο Ψυχικό, με αποτέλεσμα να τον μεταφέρει εσπευσμένα η σύζυγός του στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε».

Σημειώνεται πως το περιστατικό συνέβη στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη μπροστά στα μάτια της συζύγου του, Ελπίδας Νίνου. Το επεισόδιο έλαβε χώρα στην κατοικία του ζεύγους στο Ψυχικό, απόρροια σύμφωνα με πληροφορίες, μιας πολύ έντονης μέρας με αμέτρητα τηλεφωνήματα. Σχεδόν όλα αφορούσαν τηνφερόμενη εμπλοκή του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη σε υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, για την οποία μάλιστα απέστειλε εξώδικο στα ΜΜΕ.

Με αυτό ζητούσε να μην γίνεται αναφορά του ονόματός του από την στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία εις βάρος του, όμως η συνεχόμενη φημολογία και τα όσα κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα για το άτομό του, του προκάλεσαν τέραστιο άγχος και ένταση. Κάτι που προκάλεσε το λιποθυμικό επεισόδιο σήμερα το απόγευμα και την μεταφορά του στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου αναμένεται να διανυκτερεύσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments