Video

Κραουνάκης: Ξεσπά κατά της Πρωτοψάλτη – Με πείραξε ότι το είδα εγώ κι όλος ο κόσμος αυτό το τέρας

Κραουνάκης: Ξεσπά κατά της Πρωτοψάλτη – Με πείραξε ότι το είδα εγώ κι όλος ο κόσμος αυτό το τέρας
Κραουνάκης: Ο ίδιος τόνισε πως δεν επιτέθηκε ποτέ στην αγαπημένη του φίλη και προσέθεσε ότι δεν ρωτήθηκε αν θέλει να παιχτεί το έργο του με τέτοιο τρόπο.

Καλεσμένος στη νυχτερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» ήταν ο Σταμάτης Κραουνάκης το βράδυ της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου, όπου μίλησε για διάφορα ζητήματα, όπως το ότι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε πάνω σε μια καρότσα φορτηγού την περίοδο του πρώτου lockdown ενώ αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά του.

«Είπα πολύ ωραία πράγματα και απελευθερωτικά. Φταίει και ο άνθρωπος που μου πήρε τη συνέντευξη, ο Θανόπουλος Βασίλης… Η ιδιωτική ζωή μας που μπορεί να έχει και πολλές δυσάρεστες στιγμές, δεν αφορά κανέναν. Στην ηλικία που είμαι, που έχω κάψει το καλύβι μου, δεν είχα κανένα θέμα να μιλήσω για αυτό. Όταν ένας επώνυμος μιλά ανοιχτά όχι μόνο για τη σεξουαλικότητα αλλά για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη σεξουαλικότητα, αυτό είναι ελευθερία», σχολίασε για τη συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν.

Όσο για τον λόγο που δεν είχε μιλήσει ποτέ πριν για αυτό το θέμα, ανέφερε πως «δεν έτυχε… Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα ακτιβισμού γύρω από το θέμα. Πιστεύω ότι είναι υποχρέωση του κάθε επώνυμου όποτε και αν μπορεί να βάζει ένα λιθαράκι.. Πρέπει η νέα γενιά να απελευθερωθεί… Ποτέ δε δέχθηκα άσχημα σχόλια για αυτό το θέμα… Μέχρι σήμερα, δόθηκα στον έρωτα. Αγάπησα ανθρώπους που μου μείνανε στη ζωή ακόμα κι αν τελειώσανε οι σχέσεις, κι αυτό δεν είναι εύκολο…. Εγώ θέλω όταν τελειώνει μια σχέση, κάτι να μείνει ανάμεσά μας».

Όσο για τη συνάδελφό του, τόνισε πως «δεν επιτέθηκα ποτέ στην αγαπημένη μου φίλη αλλά Σάββατο του Θωμά επάνω στο κάρο του Δήμου η αγαπημένη μου φίλη να χοροπηδά μπροστά από την κυβέρνηση που σιχαίνομαι χωρίς να έχω ερωτηθεί εάν θέλω να παιχτεί το έργο μου με τέτοιο τρόπο… Αν με είχε ρωτήσει, δεν θα έλεγα όχι. Εφόσον θα δεν θα είχα πει όχι, δεν θα μπορούσα και μετά να αντιδράσω με αυτήν τη συνθήκη, που δεν ήταν τόσο δική της απόφαση. Με πείραξε ότι το είδα εγώ κι όλος ο κόσμος αυτό το… τέρας, με ένα τραγούδι που έχει υποστηριχτεί συναισθηματικά από τέσσερις γενιές Ελλήνων», εξήγησε ο κ. Κραουνάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments