Video

Τόλης Βοσκόπουλος: Συγκινητικό το γράμμα του για τον Στράτο Διονυσίου

Τόλης Βοσκόπουλος: Συγκινητικό το γράμμα του για τον Στράτο Διονυσίου
Τόλης Βοσκόπουλος: Λόγια καρδιάς για τον «αδελφό του», όπως τον έλεγε.

Ο Άγγελος Διονυσίου διάβασε στον αέρα της βραδινής εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» το γράμμα που έγραψε ο Τόλης Βοσκόπουλος για τον Στράτο Διονυσίου, λίγα λόγια καρδιάς για τον καλύτερο του φίλο, τον «αδελφό του», όπως τον έλεγε.

Εμφανώς συγκινημένος για τον «δεύτερο πατέρα τους» ο Άγγελος Διονυσίου ξεκίνησε να το διαβάζει αν και άφησε τον αδελφό του, Στέλιο, να το ολοκληρώσει καθώς φορτίστηκε συναισθηματικά. «Αγαπημένε μου φίλε, ή καλύτερα αδελφέ, γιατί έτσι σε νιώθω. Και λέω σε νιώθω γιατί νομίζω ότι είσαι δίπλα μου. Δεν μπορώ ρε μεμέτη να συνειδητοποιήσω ότι έχεις φύγει κι ας έχουν περάσει τόσα χρόνια», ακούγεται στην αρχή.

«Θυμάμαι, και τι δεν θυμάμαι. Αλλά εκείνο που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι όταν σε άκουγα να τραγουδάς την ώρα που ετοιμαζόμουν να βγω στη σκηνή για να τραγουδήσουμε μαζί. Λέγαμε, και τι δεν λέγαμε. Μαγικές στιγμές και πόσα άλλα να θυμηθώ. Και είναι σαν χθες. Πώς μπορώ, λοιπόν, να μην σε νιώθω δίπλα μου; Ο αδελφός σου, Τόλης Βοσκόπουλος», κατέληγε η τρυφερή επιστολή του αγαπημένου τραγουδιστή.

Σπουδαία η συνεργασία του Τόλη Βοσκόπουλου με τον Στράτο Διονυσίου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει ένα εντυπωσιακό φάσμα συνεργασιών, ερμηνεύοντας τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα, του Μίμη Πλέσσα, του Άκη Πάνου, του Θανάση Πολυκανδριώτη, του Μάριου Τόκα, του Γιάννη Πάριου, του Γιώργου Κατσαρού, του Κώστα Βίρβου, του Φοίβου και πολλών άλλων.

Στην ιστορία έχει μείνει η συνεργασία του με τον Στράτο Διονυσίου. Μάλιστα όταν οι δύο καλλιτέχνες τραγουδούσαν στη Θεσσαλονίκη ένα απόγευμα αποφάσισαν να πάνε να παίξουν μπιλιάρδο. Η αγάπη του κόσμου για τα λαϊκά είδωλα ήταν τόσο μεγάλη που μέσα σε λίγη ώρα έξω από τη καφετέρια είχαν μαζευτεί χιλιάδες θαυμαστές με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή της αστυνομίας προκειμένου να μπορέσουν να βγουν από το μαγαζί.

Για παραπάνω από 35 χρόνια όλες του οι εμφανίσεις ήταν sold out με τον Πρίγκιπα να αποθεώνεται από τους φανατικούς θαυμαστές. Τραγούδια – επιτυχίες όπως «Δυο καρδιές», «Το φεγγάρι πάνωθέ μου», «Μα εγώ αγαπώ μία», «Και εσύ θα φύγεις», «Γλυκά πονούσε το μαχαίρι», «Οι άντρες δε μιλούν πολύ», «Άιντε στην υγειά της», «Αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά», «Ανεπανάληπτος», «Πριν χαθεί το όνειρο μας», «Της Χελιδονούς το ρέμα», «Τσιγγάνα για χατίρι σου», «Ψύλλοι στα αφτιά μου», «Μου χρωστάει μια αγάπη η ζωή» και πόσα άλλα, όλα αγαπημένα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments