Lifestyle

Βοσκόπουλος Λάσκαρη: Σπάνια φωτογραφία από τον θυελλώδη έρωτά τους

Βοσκόπουλος Λάσκαρη: Σπάνια φωτογραφία από τον θυελλώδη έρωτά τους
Βοσκόπουλος Λάσκαρη: Σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο από την εποχή του έρωτά τους.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Ζωή Λάσκαρη, πριν από πολλά χρόνια, στις αρχές της δεκαετίας του 1970, ζούσαν έναν θυελλώδη έρωτα και οι δημοσιογράφοι της εποχής τους κυνηγούσαν για μια τους κοινή φωτογραφία.

Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Άρης Λουπάσης λοιπόν, ανήρτησε στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στο Ιnstagram- όπως συνηθίζει άλλωστε- μια φωτογραφία των δύο Ελλήνων σταρ από το 1971, σε βόλτα τους στη Θεσσαλονίκη. «Ο Τόλης Βοσκόπουλος με τη Ζωή Λάσκαρη το 1971 στα χρόνια του μεγάλου έρωτά τους και στο απόγειο της καριέρας τους απολαμβάνουν τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης με πλήθος θαυμαστών να εκφράζει με τρόπο συγκινητικό την αγάπη στο πρόσωπό τους», αναφέρει αρχικά για τους Έλληνες σταρ.

«Την περίοδο αυτή ο δημοφιλής ερμηνευτής διαμένει στην Καβάλα με την ηθοποιό να τον επισκέπτεται συχνά για να παρακολουθήσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας του με τίτλο, Αδέρφια μου Αλήτες Πουλιά, που γίνονται στη Δράμα και την ίδια να συζητάει με εκπροσώπους γερμανοισραηλινής παραγωγής για μια νέα ταινία που τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί. Όπως αναφέρεται στον Τύπο της εποχής, σε κάποια επιστροφή του από Δράμα προς Καβάλα θα τραυματιστεί ελαφρά μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου του το οποίο και θα υποστεί μεγάλες ζημιές».

Και συνεχίζει: «Το καλοκαίρι του 1970 ο σκηνοθέτης Γιάννης Δαλιανίδης αποφασίζει να κάνει ένα όνειρο του πραγματικότητα με το ανέβασμα ενός μουσικού έργου στο θέατρο. Με πρωταγωνίστρια τη Ζωή στην πρώτη εμφάνιση της σε Αθηναϊκή σκηνή και ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ανεβάζει το γνωστό μιούζικαλ, Μαριχουάνα Στοπ, σε μουσική του Μίμη Πλέσσα και τη συμμετοχή του ειδώλου του λαϊκού τραγουδιού της εποχής Τόλη Βοσκόπουλου. Η γνωριμία των δύο καλλιτεχνών θα εξελιχθεί σύντομα σε ένα δυνατό έρωτα που θα απασχολήσει τον Τύπο και τα μέσα με εκτενή αφιερώματα, συνεντεύξεις και αμέτρητα εξώφυλλα».

«Το καλοκαίρι του 1973 στην επιστροφή της από Αμερική όπου παρευρίσκεται σε μεγάλη περιοδεία του, αποφασίζει να λήξει την σχέση, με τον τραγουδιστή καταρρακωμένο να απομονώνεται στις καμπάνες στον Αστέρα της Γλυφάδας για να ξεπεράσει τον χωρισμό. Τα επόμενα χρόνια θα παραμείνουν δύο καλοί φίλοι και σε συνεντεύξεις τους θα εκφράζονται πάντα με τα καλύτερα λόγια θαυμάζοντας ο ένας την καλλιτεχνική πορεία του άλλου. Δύο λαμπερά και αυθεντικά αστέρια του τραγουδιού και της υποκριτικής που θα γράψουν την δική τους ιστορία και θα αφήσουν εποχή με τον μυθικό τους έρωτα».

Ακολουθεί η ανάρτηση από το Instagram:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments