Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [08/02/2021 – 14/02/2021]

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [08/02/2021 – 14/02/2021]
Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [08/02/2021 – 14/02/2021].

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [08/02/2021 – 14/02/2021].

Κριός

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, να περιμένετε ότι θα χαθείτε στις σκέψεις σας. Έχετε πολλά στο μυαλό σας αυτήν την περίοδο, αλλά μια κλίση προς τον εαυτό σας θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, θα έχετε περιπετειώδη διάθεση, θα είστε στα καλύτερα σας και πρώτοι στην αφετηρία. Αργότερα, κατά τη διάρκεια του Σαββάτου και την Κυριακή, κάποια άτομα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε με τρόπους που δεν το περιμένατε.

Ταύρος 

Αναζητήστε κάποια απροσδόκητη διασκέδαση στη ρουτίνα σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η Δευτέρα μπορεί να φαίνεται βαρετή και άσχημη, αλλά βασιστείτε σε φίλους και συναδέλφους για να βοηθηθείτε. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η άσχημη διάθεση σας μπορεί να συνεχιστεί, εάν δεν είστε προσεκτικοί. Βεβαιωθείτε ότι συγκρατείτε τον εαυτό σας σε τυχόν υπερβολικά έντονα συναισθήματα που θέλετε να εξωτερικεύσετε (ειδικά ζήλια και κτητικότητα). Την Πέμπτη, την Παρασκευή και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας για να μεταδώσετε τις ιδέες σας – ειδικά αν αυτό σημαίνει να πείσετε όσους δεν συμμερίζονται την άποψή σας. Αργότερα, κατά τη διάρκεια του Σαββάτου και την Κυριακή, βρείτε την εξήγηση που αναζητάτε σε ορισμένα πράγματα βλέποντάς τα από την οπτική γωνία κάποιου άλλου.

Δίδυμοι

Έχετε τόση ενέργεια και δημιουργικότητα τη Δευτέρα που πρέπει να ασχοληθείτε με τη δημιουργία νέων έργων και να λάβετε δράση. Αφήστε κάποιον άλλον να τακτοποιήσει τις λεπτομέρειες αργότερα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, μπορείτε να επιβραδύνετε λίγο, για να έχετε χρόνο να παρατηρήσετε και να αναλύσετε τα γεγονότα, παρά να ενεργήσετε. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, μην είστε πολύ απόλυτοι. Μπορείτε να κάνετε τους άλλους να κατανοήσουν αυτά που θέλετε με πολύ χαρισματικό τρόπο και με πειθώ επίσης. Αργότερα, κατά τη διάρκεια του Σαββάτου και την Κυριακή, προσέξτε για τυχόν κρυφούς στόχους που υπάρχουν.

Καρκίνος

Η αρχή της εβδομάδας σας μπορεί να μην είναι τόσο ομαλή όσο θα θέλατε. Να προσέχετε για τυχόν συγκρούσεις τη Δευτέρα (ειδικά στο σπίτι) και χρησιμοποιήστε τη φυσική σας ενσυναίσθηση για να διατηρήσετε τη γαλήνη. Την Τρίτη και την Τετάρτη, να περιμένετε μία καταιγίδα σε συναισθηματικό επίπεδο. Ενώ τo να υπάρχει φλογερό πάθος είναι κάτι καλό, θα έχετε μία δύσκολη περίοδο κατά την οποία θα πρέπει να λάβετε αποφάσεις (και, φυσικά, να τις ακολουθήσετε). Την Πέμπτη, την Παρασκευή και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, βάλτε τον εαυτό σας σε πρώτο πλάνο για αλλαγή. Λίγος εγωισμός θα μπορούσε να σας κάνει καλό. Από το Σάββατο το απόγευμα έως την Κυριακή, κρατήστε χαμηλά τους τόνους. Θα μπορούσατε να επιδιώξετε να μείνετε μόνοι σας αυτό το διάστημα για να δουλέψετε με τα συναισθήματά σας.

Λέων 

Κάποια άτομα θα έχουν την επιθυμία να συμφωνήσουν μαζί σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Έχετε τη γοητεία (και την ενέργεια) τη Δευτέρα για να κάνετε μία μεγάλη κίνηση ή ακόμα και να ξεκινήσετε ένα μικρό αλλά σημαντικό έργο. Την Τρίτη και την Τετάρτη, κοιτάξτε κάτω από την επιφάνεια. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας για να αποκαλύψετε τα πραγματικά κίνητρα των άλλων. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, έχετε περιπετειώδη διάθεση και είστε στα καλύτερά σας. Να είστε σίγουροι πως οι άλλοι θα εκθαμβωθούν από τη φυσική σας ζεστασιά και το χάρισμα σας. Αργότερα, κατά τη διάρκεια του Σαββάτου και την Κυριακή, βοηθήστε κάποιον που έχει ανάγκη.

Παρθένος

Να περιμένετε μία ασυνήθιστη τάση για παρορμητικότητα καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Θα θελήσετε να ξοδέψετε αρκετά χρήματα τη Δευτέρα, αλλά μην εκπλαγείτε αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε πως ή πότε ακριβώς θέλετε να το κάνετε. Την Τρίτη και την Τετάρτη, δώστε απόλυτη ελευθερία στην περιέργειά σας. Αυτή η πνευματική περιέργεια μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε πολλά πράγματα από άλλα άτομα αυτήν τη στιγμή. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Αντισταθείτε στην επιθυμία να προχωρήσετε μπροστά, ακόμα κι αν η επιβράδυνση φαίνεται επικίνδυνη. Αργότερα, κατά τη διάρκεια του Σαββάτου και την Κυριακή, η σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει με έναν εκπληκτικό (και διασκεδαστικό) τρόπο.

Ζυγός 

Κάθε εβδομάδα θα πρέπει να αρχίζει κάπως έτσι! Είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και γοητεία τη Δευτέρα και τα άλλα άτομα θέλουν όλο και περισσότερα από εσάς. Την Τρίτη και την Τετάρτη, να περιμένετε να αισθανθείτε μία ασυνήθιστη τσιγκουνιά. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την οικονομική συγκράτηση για καλό σκοπό. Αφιερώστε χρόνο για να επανεκτιμήσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδια και τους προϋπολογισμούς σας. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, θα έχετε εξαιρετικά βελτιωμένες δεξιότητες επικοινωνίας. Μπορείτε να διαχειριστείτε εκατοντάδες ιδέες ταυτόχρονα και να κάνετε τους άλλους να κατανοήσουν αυτό που θέλετε. Αργότερα, κατά τη διάρκεια του Σαββάτου και την Κυριακή, αφιερώστε χρόνο για να απολαύσετε ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν. Αλλά μην είστε υπερβολικά συναισθηματικοί.

Σκορπιός

Μη διστάσετε να κουβεντιάσετε με άλλα άτομα τις ιδέες σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε εξαιρετικές φιλοσοφικές και διορατικές δεξιότητες τη Δευτέρα, στοιχεία που αποτελούν ιδανικό συνδυασμό για την εσωστρεφή, ενδοσκοπική διάθεσή σας. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η γοητευτική σας προσωπικότητα θα σας αποφέρει θαυμασμό και αγάπη. Χρησιμοποιήστε αυτήν την έκρηξη δημοτικότητας προς όφελός σας. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, να είστε προσεκτικοί σχετικά με την ανάληψη ρίσκων. Δεν έχει σημασία ποιος σας ενθαρρύνει, αν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, μάλλον είναι. Αργότερα, κατά τη διάρκεια του Σαββάτου και την Κυριακή, θέστε τα σχέδιά σας σε δράση.

Τοξότης 

Θα πρέπει να κάνετε τα πράγματα με σωστό τρόπο, γιατί όλοι σας αγαπούν καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Κάντε τις επιθυμίες σας γνωστές τη Δευτέρα και μην εκπλαγείτε εάν οι άλλοι σας βοηθήσουν να κάνετε αυτές τις επιθυμίες να εκπληρωθούν. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η συνήθης χαλαρή φύση σας μπορεί να δώσει τη θέση της στην κακοκεφιά αν δεν είστε προσεκτικοί. Μειώστε τους ρυθμούς σας και κάντε υπομονή με τον εαυτό σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αφιερώσετε χρόνο για να κάνετε ενδοσκόπηση με την ησυχία σας. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου, γεμίζετε με πάρα πολύ ενέργεια και αληθινά καλή θέληση και πάλι, οπότε ζήστε το όλο αυτό με φίλους. Αργότερα, κατά τη διάρκεια του Σαββάτου και την Κυριακή, να έχετε πίστη στη δική σας αυθεντικότητα και εφευρετικότητα.

Αιγόκερως

Ξεκινήστε κάτι καθώς αρχίζει η εβδομάδα! Είστε γεμάτοι πρωτοβουλίες και ενέργεια τη Δευτέρα, οπότε είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο. Την Τρίτη και την Τετάρτη, θα έχετε μια ασυνήθιστη επίγνωση όλων των λεπτομερειών. Χρησιμοποιήστε αυτήν την γνώση για να οργανώσετε όλες τις προτεραιότητές σας και να κάνετε φιλόδοξα σχέδια. Θα είστε προσηλωμένοι στον προγραμματισμό μέχρι την Πέμπτη, την Παρασκευή και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, αρκεί να μπορείτε να διατηρήσετε την πίστη στην ικανότητά σας να επιτύχετε το (φαινομενικά!) αδύνατο. Αργότερα, κατά τη διάρκεια του Σαββάτου και την Κυριακή, να περιμένετε ότι θα καταφέρετε πολλά πράγματα και θα πάρετε πολλά χειροκροτήματα για αυτό που κάνετε.

Υδροχόος

Δοκιμάστε κάτι νέο καθώς ξεκινά η εβδομάδα σας. Η πνευματική σας περιέργεια και η φυσική φιλικότητά σας θα σας οδηγήσουν σε νέους ανθρώπους και νέες εμπειρίες τη Δευτέρα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, να περιμένετε ότι θα επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας, τόσο συναισθηματικά όσο και διανοητικά. Ίσως χρειαστείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας αυτήν την περίοδο, για να διευθετήσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, θα επιστρέψετε στον καλό σας εαυτό πάνω στην ώρα, γιατί οι φίλοι σας και αυτοί που πρόκειται να γίνουν φίλοι σας ζητούν όλο και περισσότερη από τη θετική σας παρουσία. Αργότερα, κατά τη διάρκεια του Σαββάτου και την Κυριακή, κρατήστε χαμηλό προφίλ και αντισταθείτε στην επιθυμία σας για υπερβολική ανάλυση.

Ιχθύες

Προσέξτε για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε μια συνεργασία καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Θα πρέπει να έχετε τον νου σας στις αντικρουόμενες λεπτομέρειες και τις απαιτήσεις τη Δευτέρα. Εσείς είστε αυτοί που πρέπει να επιτύχετε την ισορροπία. Την Τρίτη και την Τετάρτη, μην διστάσετε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, ειδικά σε νομικά και οικονομικά θέματα. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, βασίζεστε στο ότι μπορείτε να έχετε τις πιθανότητες υπέρ σας. Από το Σάββατο το απόγευμα έως την Κυριακή, αναζητήστε υποστήριξη από φίλους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments