Αθλητισμός

Ελ Καντουρί ΠΑΟΚ: Δεν τον βοηθούν οι εμφανίσεις του για να αξιώσει παραπάνω χρήματα από τον «Δικέφαλο»

Ελ Καντουρί ΠΑΟΚ: Δεν τον βοηθούν οι εμφανίσεις του για να αξιώσει παραπάνω χρήματα από τον «Δικέφαλο»
Ελ Καντουρί ΠΑΟΚ: Ο άσος του «Δικέφαλου» υπέπεσε σε πέναλτι στο ματς με τον Απόλλωνα.

Δεν είναι σε καλό «φεγγάρι» ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο μέσος του ΠΑΟΚ υπέπεσε σε πέναλτι στην «γκέλα» της ομάδας του με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που κάνει λάθη που κοστίζουν. Ο Μαροκινός άσος σίγουρα έχει ποιότητα στο παιχνίδι του, αλλά αυτό δεν φτάνει.

Από ό, τι φαίνεται τον τελευταίο καιρό, δεν είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένος. Στο θέμα αναφέρεται το sdna.gr που γράφει ότι: «Κακό μομέντουμ αυτά τα λάθη για τον Ομάρ Ελ Καντουρί! Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι «κρεμάει» ξανά φέτος την ομάδα του, είναι πως βρίσκεται σε εκκρεμότητα και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του! Εδώ και καιρό έχει ανοίξει η συζήτηση αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό… Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί στη λογική της μείωσης, ο Μαροκινός έχει άλλα νούμερα στο μυαλό του αλλά δεν βοηθάει και τον εαυτό του μέσα από τέτοιες εμφανίσεις…».

Φήμες από την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία

Εν τω μεταξύ, συνεχίζουν να οργιάζουν οι φήμες στην Τουρκία ότι ο άσος του «Δικέφαλου του Βορρά» θα φύγει το καλοκαίρι με προορισμό την Μπεσίκτας όπου θα υπογράψει ως ελεύθερος.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα από την Τουρκία πριν από τρεις μέρες: «Ενώ η Μπεσίκτας ανακοίνωσε τον Τζενκ Τοσούν τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών έχει ήδη ξεκινήσει τη δουλειά για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελλάδα, στη λίστα της Μπεσίκτας βρίσκεται ο Ομάρ Ελ Καντουρί που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Για τον παίκτη φαίνεται ότι ενδιαφέρονται και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία. Το συμβόλαιο του Ελ Καντουρί με τον ΠΑΟΚ λήγει τον Ιούνιο του 2021. Αν πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις ο παίκτης θα έρθει δωρεάν, ως ελεύθερος».

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έχει φέτος 17 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League 1. Στην Ευρώπη έκανε 9 συμμετοχές, με 1 γκολ και 2 ασίστ, ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας έχει παίξει σε ένα παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να τα βρει με τον συγκεκριμένο παίκτη αφού και ο Πάμπλο Γκαρσία τον υπολογίζει, αλλά όπως φαίνεται τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments