Αθλητισμός

Lewis Hamilton: Ανακοινώθηκε η παραμονή του στην Mercedes

Lewis Hamilton: Ανακοινώθηκε η παραμονή του στην Mercedes
Lewis Hamilton: Οι δυο πλευρές συμφώνησαν και θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και το 2021.

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Lewis Hamilton μονοπώλησε το ενδιαφέρον στον μαγικό κόσμο της Formula 1. Η κοινή επιθυμία των δυο πλευρών ήταν να συνεχίσουν μαζί και τα επόμενα χρόνια. Τους τελευταίους μήνες έχουν ακουστεί πολλά για τις απαιτήσεις του Βρετανού οδηγού. Το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι ο Sir Lewis Hamilton θα συνεχίσει για άλλη μια σεζόν στα ασημένια βέλη. Στην ανακοίνωση της Mercedes γίνεται γνωστό ότι οι δυο πλευρές θα είναι μαζί και το 2021 χωρίς να υπάρχει αναφορά για το μετά.

Θυμίζουμε ότι τη φετινή σεζόν ο Lewis Hamilton έσπασε πολλά ρεκόρ. Αρχικά έγινε ο οδηγός με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της Formula 1, ενώ στο Grand Prix της Κωνσταντινούπολης εξασφάλισε το 7ο πρωτάθλημα και ισοφάρισε τον θρυλικό Μίκαελ Σουμάχερ. Αυτή τη στιγμή ο Hamilton, μετά και την παραμονή του στην Mercedes, είναι το πρώτο και το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα. Αν επιβεβαιωθούν οι προσδοκίες ο Sir Lewis Hamilton θα έχει και τα περισσότερα Παγκόσμια Πρωταθλήματα από κάθε άλλο πιλότο.

“Ενθουσιασμένος που συνεχίζω 9η χρονιά με την Mercedes”

Στη σχετική ανακοίνωση για την συμφωνία των δυο πλευρών ο Lewis Hamilton δήλωσε ότι είναι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσει άλλη μια σεζόν με την Mercedes. “Είμαι ενθουσιασμένος με το γεγονός ότι θα ξεκινήσω την 9η χρονιά μου με την Mercedes και τους ανθρώπους της. Μαζί σαν ομάδα έχουμε καταφέρει πολλά εκπληκτικά πράγματα. Κοιτάμε μπροστά για να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι εντός και εκτός πίστας”.

Από την πλευρά της Mercedes, δηλώσεις έκανε και ο Toto Wolf. Ο Αυστριακός τόνισε ότι: “Από την πρώτη στιγμή γνωρίζαμε ότι στο τέλος θα συνεχίσουμε μαζί με τον Lewis. Ωστόσο αυτό το περίεργο έτος που ήταν το 2020 χρειάστηκε λίγος χρόνος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η ιστορία του Lewis με την Mercedes έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στα βιβλία της Formula 1 τις τελευταίες οκτώ σεζόν. Είμαστε πεινασμένοι για να προσθέσουμε μερικά ακόμα κεφάλαια στην κοινή πορεία μας”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments