Lifestyle

Σακίρα: Η Λατίνα άλλαξε λουκ και ζάλισε το Instagram

Σακίρα: Η Λατίνα άλλαξε λουκ και ζάλισε το Instagram
Σακίρα: "Φωτιά" στα κόκκινα η τραγουδίστρια.

Να ανανεωθεί φαίνεται πως θέλησε η Σακίρα εντυπωσιάζοντας παράλληλα τους θαυμαστές της. Η 34χρονη Κολομβιανή άλλαξε τα μαλλιά της βάφοντας τα κόκκινα και ανάρτησε σχετική φωτογραφία και βίντεο στο Instagram με τους ακολούθους της να παραληρούν.

Στο ποστ της η ποπ σταρ επιδεικνύει τα έντονα κόκκινα μαλλιά της με φούξια αποχρώσεις, αν και όπως διευκρίνισε, ενώ σκόπευε απλά να ισιώσει τα μαλλιά της, τελικά κατέληξε να τα βάφει και μάλιστα το χρώμα δεν ήταν αυτό που ήθελε: «Η αίσθηση μου ήταν ότι βγήκαν περισσότερο ροζ, αλλά το χρώμα τελείωσε και το ανάμιξα με ένα άλλο προϊόν που είχα, και βγήκε πιο έντονο» λέει.

Το σύντομο βίντεο που μοιράστηκε με τους περισσότερους από 70 εκατομμύρια followers της συνοδεύτηκε από τη λεζάντα «Έκπληξη!», και μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε εκατομμύρια likes και αποθεωτικά σχόλια.

Δείτε το βίντεο και τη φωτογραφία της Σακίρα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια εκπλήσσει τους φανς της με μια αλλαγή στα μαλλιά της, χωρίς να εμπιστευτεί τα χέρια κάποιου ειδικού, αλλά πειραματιζόμενη η ίδια στο σπίτι της.

Τα έντονα χρωματιστά μαλλιά, αν και είναι η τελευταία τάση της μόδας, δεν είναι κάτι καινούργιο για την Κολομβιανή. Πολλοί θα τη θυμούνται στο τέλος της δεκαετίας του ’90, με πολύ διαφορετική εμφάνιση από τα ξανθά μαλλιά που μας έχει συνηθίσει την τελευταία περίοδο. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που πολλοί followers της αναφέρθηκαν στα σχόλιά τους σε αυτήν την περίοδο, και στην επιτυχία της «Ojos así». «Η Σακίρα της δεκαετίας του 2000 επιστρέφει», έγραψε χαρακτηριστικά κάποιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σακίρα είναι η τελευταία από τους διεθνείς καλλιτέχνες που πούλησε πρόσφατα τα δικαιώματα της μουσικής της έναντι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Στη συμφωνία πώλησης περιλαμβάνονται και τα 145 τραγούδια της, μεταξύ των οποίων και οι επιτυχίες Hips Don’t Lie, When, Wherever και She Wolf. Τα τραγούδια της έχουν φέρει τη Λατίνα σταρ στην κορυφή με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών στη λίστα των ισπανόφωνων καλλιτεχνών, με 80 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε με το Hipgnosis Song Fund, το οποίο απέκτησε επίσης πρόσφατα τη μουσική των Blondie και Neil Young.

Η εταιρεία Hipgnosis δεν αποκάλυψε οικονομικά στοιχεία της πώλησης, αλλά πληρώνει συνήθως το ισοδύναμο των δικαιωμάτων 15 ετών εκ των προτέρων. Η Hipgnosis έχει δώσει δισεκατομμύρια δολάρια τα τελευταία χρόνια, αποσπώντας τα δικαιώματα της μουσικής καλλιτεχνών όπως ο Neil Young, η Blodie, ο Barry Manilow κλπ. Από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ το 1991, σε ηλικία 13 ετών, η Σακίρα έχει πουλήσει περισσότερα από 80 εκατομμύρια δίσκους, έχει κερδίσει τρία βραβεία Grammy και 12 Latin Grammy.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments