Lifestyle

Survivor spoiler 10/2: Θρίλερ με την υγεία της Ανθής Σαλαγκούδη

Survivor spoiler 10/2: Θρίλερ με την υγεία της Ανθής Σαλαγκούδη
Survivor spoiler 10/2: Η δημοσιογράφος δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Έντονη είναι η ανησυχία στην παραλία των Κόκκινων, καθώς η  Ανθή Σαλακγκούδη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και όλοι αναρωτιούνται τι μέλλει γενέσθαι με την υγεία της και το μέλλον της στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος στο χθεσινό αγώνισμα αγωνίστηκε μόλις για ένα παιχνίδι και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην κλινική λόγω αδιαθεσίας.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά σε τρεις μέρες που συνέβη κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά το αγώνισμα και συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν απούσα, κάτι το οποίο φούντωσε τις φήμες αποχώρησής της από το παιχνίδι.  Μάλιστα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως θα χρειαστεί να μείνει στο νοσοκομείο, με την υγεία να είναι πάνω απ’ όλα και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η δημοσιογράφος να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σημειώνεται, πως μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι έχει αδυνατίσει αρκετά. Ήταν ήδη αρκετά αδύνατη όταν μπήκε στο παιχνίδι αλλά τώρα είναι ακόμα περισσότερο. Μάλιστα, σε αρκετά πλάνα φαίνονται τα κόκκαλά της.

Στα αγωνιστικά, το αποψινό επεισόδιο θα έχει έπαθλο επικοινωνίας. Όπως φαίνεται και από το trailer ο στίβος μάχης είναι πολύ δυνατός. Θέλει ταχύτητα, ισορροπία και αντοχή. Οι Μπλε είναι κουρασμένοι και εξαντλημένοι οπότε ίσως οι Κόκκινοι περάσουν πάλι μπροστά.

Θυμίζουμε ότι χτες, οι Μπλε έχασαν για ακόμα μια φορά την ασυλία και αναγκάστηκαν να βγάλουν στον τάκο ακόμα ένα συμπαίκτη τους. Ο Κρις Σταμούλης καταψηφίστηκε από την ομάδα του και τα έβαλε με την Μαριαλένα. Ο λόγος; Την θεωρεί διπρόσωπη και “κωλοτούμπα” καθώς όταν αυτός ψηφίστηκε στο συμβούλιο της Δευτέρας από την Μαριπόζα η Μαριαλένα ήταν η πρώτη που έπεσε να την φάει.

Ποιοι είναι υποψήφιοι για αποχώρηση:

Χτες, όπως ειπώθηκε παραπάνω οι παίκτες επέλεξαν για δεύτερο υποψήφιο δίπλα στην Ελευθερία, τον Κρις Σταμούλη με τέσσερις αρνητικές ψήφους Στη συνέχεια ο Αλέξης Παππάς μιας και είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, διάλεξε τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ο οποίος δεν ήταν άλλος από το νέο παίκτη Δημήτρη Μακρόπουλο.

Επίσης, ο Ηλίας Μπόγδανος από τους Κόκκινους έκανε μια περίεργη αναφορά με τον Τζέιμς Καφετζή να απορεί. Ο τραγουδιστής σημείωσε: «Τα παιδιά είπαν ότι εδώ πέρα είναι Survivor και μπορούν να κάνουν οτιδήποτε αρκεί να επιβιώσουν και να είναι αυτοί οι νικητές. Μπορούν να έρθουν το βράδυ στην καλύβα μας να κλέψουν, μπορεί οτιδήποτε… Εμάς όμως δεν πρέπει να μας επηρεάζει τίποτα. Εμείς τους άτυπους κανόνες θα τους κρατήσουμε, δεν υπάρχει περίπτωση να επηρεαστούμε σε αυτό».

«Δεν μιλούσα συγκεκριμένα. Είπα ότι όπως επιτρέπεται από την παραγωγή μία φωνή αλλά εμείς θεωρητικά την έχουμε στους άγραφους κανόνες ηθικής, ώστε δεν το κάνουμε, εσείς μπορείτε να το κάνετε» πρόσθεσε ο Ηλίας Μπόγδανος προς επεξήγηση των όσων είπε νωρίτερα. «Θεωρητικά θα μπορούσα το βράδυ να έρθω να κλέψω ή να τραγουδάω δίπλα στη σκηνή και να μη σε αφήσω να κοιμηθείς. Απλά εγώ επιλέγω να μην το κάνω», είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments