Αθλητισμός

Γιουσέφ Ελ Αραμπί Ολυμπιακός: Στο λιμάνι μέχρι το 2022 ο έμπειρος φορ

Γιουσέφ Ελ Αραμπί Ολυμπιακός: Στο λιμάνι μέχρι το 2022 ο έμπειρος φορ
Γιουσέφ Ελ Αραμπί Ολυμπιακός: Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον έμπειρο επιθετικό μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Το καλοκαίρι του 2019 ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Η μεταγραφή θεωρήθηκε μια από τις δυνατότερες εκείνη τη σεζόν καθώς ο Μαροκινός ήταν σε καλή ηλικία και με εξαιρετικό βιογραφικό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι επί σειρά ετών μάτωνε τα Ισπανικά δίχτυα με τη φανέλα της Γρανάδα. Ο έμπειρος στράικερ ήρθε στη χώρα μας και δεν χρειάστηκε πολλά παιχνίδια για να δείξει το φονικό του ένστικτο και την ποιότητά του.

Τα τελευταία δυο χρόνια αποτελεί τον βασικό σκόρερ του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι τρομερές εμφανίσεις του σε συνδυασμό με το καλό βιογραφικό του είχε ως αποτέλεσμα να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι μια ομάδα από το Κατάρ είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει προσφέροντας του Χρυσό συμβόλαιο. Ο ίδιος έμεινε στον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε ότι θέλει να συνεχίσει στα “ερυθρόλευκα” και τα επόμενα χρόνια.

Έδεσε τον Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός

Μετά τις διαπραγματεύσεις που έγιναν τους τελευταίους μήνες, οι δυο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία. Χωρίς να διαρρεύσουν πολλά στα ΜΜΕ ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με τον παίκτη και η είδηση έγινε γνωστή όταν ο έμπειρος στράικερ είχε ήδη βάλει την υπογραφή το νέι του συμβόλαιο.  Το πρωί της Πέμπτης ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα ότι συνεχίζει μαζί με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Με αυτό τον τρόπο έκλεισε η υπόθεση και ο καλύτερος σέντερ φορ του πρωταθλήματος μένει στο λιμάνι του.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς άσου θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022. Ο Μαροκινός επιθετικός έφτασε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019 και αμέσως ξεχώρισε για την άρτια τεχνική του κατάρτιση και την απίστευτη ικανότητά του στο σκοράρισμα.

Την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 20 γκολ, αριθμό που έχει πλησιάσει ήδη τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και ένας εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments